Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un ajutor de la maestri...cine doreste...GOLF V

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
icecold

Data înscrierii: 18/Iun/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Oct 30, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Un ajutor de la maestri...cine doreste...GOLF V Răspunde cu citat (quote)

Sal. Mi-au placut sugestiile voastre si am zis sa mai incerc inca o data...pt un prieten de-al meu. Omul si-a luat acum o luna un Golf V, 4 usi, varianta Trendline....etc.
El ar dori sa puna pe masina muzica in valoare de 1000 d euro +100, 200 d euro....dak este cazul. Acum ar vrea sa stie dak sa opreasca boxele din fabrica...sau sa faca setul complet....astept pareri incepand de la sub...pana la antifonare dak este cazul (sistem complet). Ms inca o data
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Oct 30, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...sa incepem...
ce dimenesiuni au difuzoarele originale ale masinii ?
pe spate are difuzoarele in usi ?

vrea sistemul pt calitate (SQ) sau cantitate (SPL) ?

insonotizare clar ca trebe la un buget asa frumusel e pacat sa nu insonorizezi portierele fata.
un kit http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger/Expert_Roadkill_RKX36B/ i-ar fi destul sa-si faca portierele fata ca la carte.

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mar Oct 30, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un pachet de vibroplast1 (interior usa) si si unul de bimast bomb (tabla exterioara a usii) nu-s de ajuns sa insonorizeze doua usi?
avantajele ar fi doua: mai ieftin, vibroplastul are 2 mm grosime, bimastul 4 mm in vreme ce stinger are 1,85 mm grosime Rolling Eyes
din cate am vazut difuzoarele la golf sunt pe 16,5 cm in fata iar foaia de tabla de la interiorul usii se poate desface, pentru usurarea insonorizarii sau a montarii inelelor de mdf.
in spate nici n-as pune boxe.

la prima vedere as zice alpine 9887, focal k2p, focal fp 4.75 si focal bomba, insonorizare, cabluri etc... ma refer orientat catre SQ

icecold

Data înscrierii: 18/Iun/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Oct 30, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nush sigur ce dimensiuni au...dar nu sunt prea puternice fiind stock..eu ma gandesc undeva la 10-15 watti. Pai ar fi bine SQ dar sa se si auda f bine in afara...
Ce fel de focal k2p...alea sunt dif banuiesc? La mp3-player nu ar fi mai bun pioneer? Si inca o intrebare...dc preferati firma focal...se aude asa d bine?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2007 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumnata-miu are un golf 5, sistemul stock se aude acceptabil in comparatie cu altele dar e departe de o configuratie sq.

am zis alpine si nu pioneer pentru ca toata lumea are pioneer/premier (inclusiv eu) si pentru ca este un sunet foarte plictisitor pentru mine (si eu pot compara p99-le deck cu p880-ul actual, este o mare diferenta intre ele, p880-ul este si mai moale, mai firav, pe parte de medii/inalte);

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/Alpine_9887R/

alpine-ul pe de alta parte are tot ce avea bun la modelele anterioare (bass cat trebuie, dinamica, medii puternice) si beneficiaza pare-se de niste inalte mult "imblanzite", mai putin metalice decat "patina" alpine. are un sunet bun, cel putin in scurtul timp cat l-am ascultat mi-a facut o impresie buna. si este mai ieftin decat p88-ul.

difuzoarele fata:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/K2_Power_165_K2P/

nu sunt cele mai tari, dar suna frumos, complet, si nu costa extraordinar de mult.

difuzoare spate: nu-ti recomand

subwoofer:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/BombA_20-A1/

este un subwoofer activ, o completare a sunetului pe frecventele joase (vorbind de putere, ca totusi focalurile intr-o usa bine preparata coboara excelent), un sub discret care sa nu te oblige nici la insonorizarea serioasa a portbagajului, nici la cabluri groase si scumpe/condensatori/baterii etc
dar nici bass pentru tot cartierul nu-ti va furniza, vei avea un bass suficient pentru o auditie normala in habitaclu.

amplificator
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Focal/FP_4.75/

este cam mic totusi pentru k2p, parerea mea, normal ar fi fost un 2.75 pentru tweeter-e si un 2.150 pentru woofer-e, in full active, dar cresteau prea mult cheltuielile cu sistemul
ramane asta in 4 canale, full active, cu reglaje separate pentru fiecare componenta...

mai trebuie un distribuitor cu sigurante, un traseu de alimentare minim 2 awg niste rca-uri ecranate, de calitate,cablu de difuzoare OFC de sectiune 1.5..2.5 mmp (minim 14 awg - twisted hpm de la stinger sau chiar first de la audison conection) si insonorizarea.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum