Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un amplificator... imens

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Dum Feb 09, 2014 8:28 pm    Titlul subiectului: Un amplificator... imens Răspunde cu citat (quote)

http://tinypic.com/view.php?pic=2hns5g3&s=8#.UveeLbTT0hA
http://tinypic.com/view.php?pic=6869hy&s=8#.UveeVbTT0hA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Feb 09, 2014 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce input-uri are --->50x4 pe canal.Firul meu de remote e mai gros ca ce are ala pe acolo.

Am mai vazut amplifuri ce aveau efectiv pietre in ele --->MinigSound
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 09, 2014 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multi producatori dubiosi practica mizeria prezentata de tine si mai scriu si puteri astronomice : Renegade, First, Toxic si mai sunt si altii dar nu mai imi aduc aminte la ora asta
Chiar si la Mac audio si la Crunch Blackmax am vazut puteri muuult umflate fata de realitate dar cel putin nu batea vantul asa rau prin carcase
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Feb 10, 2014 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fier vechi Smile)
crunch sa nu mai vorbim .... singurele din brand care si-au facut treaba au fost v-drive.

alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 10, 2014 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stoica22 a scris:
Fier vechi Smile)
crunch sa nu mai vorbim .... singurele din brand care si-au facut treaba au fost v-drive.

d-aia am si specificat de seria blacmax
v-drive sunt amplifuri oldschool facute destul de bine
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Lun Feb 10, 2014 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate si invers:
http://tinypic.com/view.php?pic=2zqd2is&s=8#.UvkNrbTT0hA
http://tinypic.com/view.php?pic=2vmws9j&s=8#.UvkNxrTT0hA
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 11, 2014 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa da
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 11, 2014 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,dupa 2 ore de utilizare cred ca e tigaie de facut oua.
Sus
alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 11, 2014 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Da,dupa 2 ore de utilizare cred ca e tigaie de facut oua.

nu cred
acolo e o clasa D de inalta eficienta si nu cred ca e de putere asa mare
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Mar Feb 11, 2014 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clasa D, 800w RMS / 2 ohmi, eficienta... 93%, 23cm lungime cu tot cu terminale, dar cel mai mult imi place cum arata la interior Smile
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Vin Feb 14, 2014 3:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zici ca i-a fost schimbata placa de baza. asa arata Very Happy
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 14, 2014 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oare dc nu se fac si actualele amplifuri de putere pana in 1000w sa zicem, mai mici ca dimensiune? ne-ar salva si pe noi de la grijile pozitionatului prin masina Smile. De exemplu eu as vrea un amplif sa ii gasesc locul undeva prin fata prin bord, pe dedesupt etc.
Cand ma uit prin amplifuri vad ca la majoritatea placa este pozitionata doar pe partea de jos iar capacul de deasupra este folosit ca radiator pasiv.

PS. vazusem acum ceva timp (4-5 ani) la un prieten un aplificator auto nu stiu ce marca era, (foarte vechi cu equalizer pe fata si butoane de reglaj exact ca la un casetofon antic) montat in bord sub casetofon si pus pe difuzoarele fata ale masini.
Din cate am auzit avea ceva putere in el si nu era mai mare ca cel ce l-ai postat tu.
Arata ceva gen cel argintiu din link-ul de mai jos( binenteles mult mai mic si pt auto)

http://www.google.ro/imgres?client=firefox-a&hs=03c&rls=org.mozilla%3Aro%3Aofficial&channel=fflb&biw=1360&bih=605&tbm=isch&tbnid=rSjneA7MmLDdLM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fmercador.ro%2Felectronice-si-electrocasnice%2Ftv-audio-video%2Farad%2F%3Fsearch%255Bfilter_enum_marca%255D%3Daltele%26search%255Bprivate_business%255D%3Dprivate%26view%3DgalleryBig%26page%3D9&docid=RrLDB7IvKr4cJM&imgurl=http%3A%2F%2Fimg03.mercador.ro%2Fimages_mercadorro%2F17236883_1_644x461_vand-statie-si-equalizer-arad-_rev001.jpg&w=615&h=461&ei=1Pr9UvyiHqG9ygPPxYLICQ&zoom=1&ved=0CGcQhBwwBw&iact=rc&dur=1016&page=1&start=0&ndsp=16

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum