Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un help plz!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
lacy

Data înscrierii: 23/Ian/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 11:12 pm    Titlul subiectului: Un help plz! Răspunde cu citat (quote)

Am si eu un Yamaha RX-V550 --- daca ma poate ajuta cineva sami iau niste boxe bunicele( de apartement) pt statia asta ... pe mine mar interesa un Magnat Monitor 1000 ..daca merita sami iau pt statie....si nu am asa multi bani ,... in jur de 5-6 mil mar interesa ceva potrivit pt statie...pt Muzika hous !! multumesc mult .. .astept rapunsuri Rolling Eyes ....
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 7:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt un volum maxim, adica sa dai cat tine amplificatorul, eu as merge pe asa ceva, se va auzi mult mai tare decat 2 woofere de 17cm Very Happy
http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Magnat/Soundforce_1300/
si este la acelasi pret.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lacy

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da man dar eu as dori si medii bune si si un pic de basi in camera... ca nu am wofer... astea scot basi in medii ?
lacy

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 6:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ascult numa hous Rolling Eyes
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 6:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai tocmai ca sa obtii bass puternic ai nevoie ca diful de joase sa fie cat mai mare, si este de 30cm, se vor auzii mai bine ca cele de camera.
Sus
lacy

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pretzul de pe site e pt o bucata sau pentru 2 bucati ?
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt o bucata
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate mi-am dat eu seama reciver-ul tau are 65W pe canal. Nu prea are rost sa-ti iei boxe de putere mare. Recomandarea mea ar fi 2x
http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Magnat/Monitor_220/

Iar pentru bas sa-ti iei un subwoofer activ.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/Magnat/Monitor_Sub_200A/

Ar trebui sa se auda binisor. Oricum ar fi cu un buget redus nu ai cum sa obtii performante de discoteca, dar cel putin vei avea fidelitate.
Sus
bass2loud4u
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu m-am uitat exact la amplif dar din cate imi dau eu seama...nu prea are nici unde lega sub activ sa meraga la performata optima si zik ca si boxele acealea desi sunt foarte frumoase sunt cam micutze:| si nu cred ca o sa tune:P deci itzi recomand si tzie sa itzi iei doua coloane la 5 mil eltax concept 400 chiar suna binisor boxele eu am ramas uimit cand le-am auzit la un pickup
Sus
bass2loud4u
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi retrag cuvintele:P amplifu ala poate:D dar oricum sunt prea urate boxele acelea de magnat pt el:P pt house merge si alecva mai elegant:D
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum