Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

un mic ajutor ,,,,ce ati dori voi?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
byty007
Pasionat

Data înscrierii: 13/Oct/2012
Locație: drobeta tr severin

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 2:10 pm    Titlul subiectului: un mic ajutor ,,,,ce ati dori voi? Răspunde cu citat (quote)

ori condensatoru :Condensator 5F. SHDAH12 , sau baterie HC-600 voi ce credeti ca ee mai bun la o putere destul de mare!!!! astept parerile voastre
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca se poate pune problema unei asemenea comparatii, bateria este net superioara unui condensator
Sus
byty007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la o putere de 3 000w ee bun aaceasta baterie sau trebe ceva mai bun ?
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt 3000 w RMS?

orice baterie e mai buna decat un condensator

byty007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da pt 3000w rms vb eu ,nu pmpo facaturi....multumesc
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si acumulatorul si condensatorul sunt de folos intr-un sistem car-audio, fiecare avand rolul sau! Ambele sunt deosebit de utile daca sunt instalate corect!
Ai mentionat 3kw rms... mai multe detalii ar ajuta daca doresti un raspuns cat se poate de exact.
In ce clasa sunt amplificatoarele AB,D,G, etc... asta daca sunt mai multe?
Cati amperi insumeaza totalul sigurantelor de pe ele?
Ce alternaor ai pe automobil?
Ce sectiune si ce lungime au traseele de curent?

byty007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un amplificator :ground zero gzpa 1.4000d si un ground zero GZHA 4150X. pe amplificatoru al mare are 300a si pe a mica 2x25 alterbatoru cred ca e de 75 la un opel astra g 00 full, cabllu are in jur de 6 m si e de 35mm urmeaza sal schimb cablurile vreau sa pun kit GZPK 50mm deocamdata sa vad ce kit mai gasesc nu e batut in cuie doar asta lam gasit ramane de vazut . bateria la motor am schimbato de 2 sapt am pus o varta de 80a....si am si un condensator m.n.c de 2f si ma gandeam sal schimb sau sa iau o baterie ca amandoua nu styu cum ee ,,,,multumesc astept propuneri salut
Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GZHA 4150 are doua sigurante de 40A.
Cel mai bine ar fi sa ne vedem la magazin si discutam direct pe automobilul tau, concret. Pana la a investi in alte componente este foarte important sa iti pui la punct partea de trasee de curent. Cred ca m-ai sunat Vineri sa ma intrebi de un kit GZPK50 Smile

leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un mic sfat,indiferent de ce baterie,alternator ai,la 3kw iti trebuie cel putin 2 trasee de 50mm2.
Succes
Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leone a scris:
Un mic sfat,indiferent de ce baterie,alternator ai,la 3kw iti trebuie cel putin 2 trasee de 50mm2.
Succes

Li se mai spune Big 3!
Alternator - baterie
Alternator/motor - caroserie
Baterie - caroserie
Foarte important a se realiza aceste trasee cu un conductor suficient de gros pentru a evita pierderile de curent. Instalatia automobilului iti recomand sa fie mentinuta fara modificari, instaland trasee separate pentru consumul Extra - car-audio.

In cazul de fata, da, minim 2 trasee de 50mm pentru fiecare traseu: "-" si "+"

leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,big 3-ul e obligatoriu in cazul asta,eu ma refeream strict de traseul de la baterie la amplificator.
Sus
byty007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da eu te-am sunat si eu sunt baiatu care a luat cutia de gznw 15 6500w o sa trec zilele astea si oo sa vb ....si de ampllificator asqa le am puse tocmai ce lam luat folosit si aceste sigurante le are de asta am spus si eu ....salut
Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leone a scris:
Da,big 3-ul e obligatoriu in cazul asta,eu ma refeream strict de traseul de la baterie la amplificator.

Degeaba tragi 2 trasee de "+" de la baterie la amplificator daca nu oferi acelasi flux de curent si pe partea de "-"... si aici revenim la B3!

Am vazut in competitii la noi cat si in afara tarii o greseala grava in a desconsidera traseul de minus. Cea mai slaba veriga din circuitul electric iti induce limitarea in transferul de curent de la sursa de curent la consumator. Ambele trasee sunt la fel de importante!

alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2013 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa intelegeti mai bine ce spune colegul "IM":
maximul de curent prin instalatie este dictat de cel mai subtire fir din acea instalatie

adica daca ai pe plus cablu de 50mm2 (care suporta aprox 150A) si minus ai doa 20mm2 (care suporta aprox 60A) in circuit vor "curge" doar aprox 60A
Sus
byty007
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 3:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms mult pt parerile voastre sa;lut
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum