Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

un mic help plz ref la sistem 5.1

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Oct 01, 2008 9:21 pm    Titlul subiectului: un mic help plz ref la sistem 5.1 Răspunde cu citat (quote)

buna! vreau sa-mi achizitionez niste boxe in special pt calculator, si cum pe piata nu am gasit nimic decent la un pret bun...am ajuns din nou pe aces site si mi-au sarit in ochi astea: http://www.be-loud.ro/produse/Sisteme_5.1/JBL/SCS_178/

problema e ca acuma nu inteleg...is active sau pasive? trebuie sa le leg la un receiver sau nu? le pot lega la calculator in mod 5.1?

usor offtopic...are un amic un receiver show 5.1 dts....nu stiu cum merge ca nu are pe ce le testa....is bune sau ...nu prea?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Joi Oct 02, 2008 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemul e amplificat...deci il legi direct la computer
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 8:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doar subwooferul are amplificare, restul sunt pasive ( au nevoie de amplificare separata ).

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 8:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dragi colegi forumisti, atentie:

Acest sistem NU are amplificare incorporata deci nu are cum sa fie bun pt PC. Amplificarea este valabila doar pentru subwoofer (doar subwooferul e activ). Satelitii trebuie legati la un receiver (din cate vedeti se recomanda o putere de 100w/canal), asa cum sunt majoritatea sistemelor home-cinema (deci nu speciale pt PC).

Daca vrei ceva bun 5.1 pentru PC, ia-ti frumusel un Z5500 de la Logitech, dar ai grija si la calitatea placii de sunet pe care o ai in calculator. Z5500 asta suna bine pe analog, dar excelent pe digital (optic).

Salut!

(nah ca a postat Andry inainte cu 3 minute) Laughing

ADN
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 2:29 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Legat de JBL SCS 178, este s super ok si se aude al naibii de bine, singura problema la el sunt sateltii care sunt pasivi si necesita amplificare, dar avand in vedere ca majoritatea producatorilor au trecut cel putin la 5.1 la imbinarea sub-activ sateliti-pasivi nu e singurul de genul.

Legat de ce spunea liviu despre Logitech-Z5500, sistemul e ok l-am avut si eu si e foarte ok si app la cum vrei sa il legi la PC (placa sunet neaparat) e ok.

AUDITIE PLACUTA Very Happy Very Happy Very Happy

YM: adn_pili0746
Sus
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok am inteles...deci mai am de strans ceva banisori pt receiver sau sa ma multumesc cu z5500...merci mult de sfaturi, apreciez Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum