|
|
|
Autor |
Mesaj |
ramses862003
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 32
|
Trimis: Mie Oct 01, 2008 9:21 pm Titlul subiectului: un mic help plz ref la sistem 5.1 |
|
|
buna! vreau sa-mi achizitionez niste boxe in special pt calculator, si cum pe piata nu am gasit nimic decent la un pret bun...am ajuns din nou pe aces site si mi-au sarit in ochi astea: http://www.be-loud.ro/produse/Sisteme_5.1/JBL/SCS_178/
problema e ca acuma nu inteleg...is active sau pasive? trebuie sa le leg la un receiver sau nu? le pot lega la calculator in mod 5.1?
usor offtopic...are un amic un receiver show 5.1 dts....nu stiu cum merge ca nu are pe ce le testa....is bune sau ...nu prea? |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Oct 02, 2008 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
sistemul e amplificat...deci il legi direct la computer _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
doar subwooferul are amplificare, restul sunt pasive ( au nevoie de amplificare separata ). _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Dragi colegi forumisti, atentie:
Acest sistem NU are amplificare incorporata deci nu are cum sa fie bun pt PC. Amplificarea este valabila doar pentru subwoofer (doar subwooferul e activ). Satelitii trebuie legati la un receiver (din cate vedeti se recomanda o putere de 100w/canal), asa cum sunt majoritatea sistemelor home-cinema (deci nu speciale pt PC).
Daca vrei ceva bun 5.1 pentru PC, ia-ti frumusel un Z5500 de la Logitech, dar ai grija si la calitatea placii de sunet pe care o ai in calculator. Z5500 asta suna bine pe analog, dar excelent pe digital (optic).
Salut!
(nah ca a postat Andry inainte cu 3 minute)  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 2:29 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
Legat de JBL SCS 178, este s super ok si se aude al naibii de bine, singura problema la el sunt sateltii care sunt pasivi si necesita amplificare, dar avand in vedere ca majoritatea producatorilor au trecut cel putin la 5.1 la imbinarea sub-activ sateliti-pasivi nu e singurul de genul.
Legat de ce spunea liviu despre Logitech-Z5500, sistemul e ok l-am avut si eu si e foarte ok si app la cum vrei sa il legi la PC (placa sunet neaparat) e ok.
AUDITIE PLACUTA  _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
ramses862003
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 32
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok am inteles...deci mai am de strans ceva banisori pt receiver sau sa ma multumesc cu z5500...merci mult de sfaturi, apreciez  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|