|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Vally28
Data înscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 11:08 am Titlul subiectului: Un mic sfat |
|
|
Acum 6 luni mi-am schimbat boxele originale de pe un megane sedan cu niste DLS-uri (C5 pe fata si 225 pe spate). HU a ramas cel original. Acum pentru ca am facut rost de ceva bani vreau sa mai investec ceva in sistemul audio si m-am gandit la doua variante:
1) o statie cu 4 canale pentru toate boxele + o mica insonorizare pe fata
2) o statie cu 1 canal + sub
Chestia este ca nu stiu prea sigur ce vreau. Vreau putin mai mult bas dar nici sa sara tabla de pe masina. Stie careva daca boxele amplificate corespunzator si cu ceva insonorizare au un bass satisfacator sau trebuie neaparat un sub.
Schimbarea HU sare din schema pentru ca un HU + adaptoare satelit volan si display nu cred ca isi merita costul.
PS. Daca puteti dati si ceva configuratii pentru cele doua variante.
Multumesc mult |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca daca nu simti asa o nevoie de bass sa te dea afara din masina, cel mai bine amplifici difuzoarele.Va fi o mare diferenta de putere, dar mai ales de calitate a sunetului.Mai ales daca insonorizezi putin si usile sa nu zbarnaie va fi perfect.
Iti recomand un amplificator tot DLS: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA41/
Este varianta mai calitativa.Daca nu vrei sa investesti asa multi bani in amplificator,cred ca ar fi bun si http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_475/
In legatura cu insonorizarea nu te sfatuiesc deoarece nu am facut inca pasul acesta.Mai bine te sfatuieste cineva mai in cunostinta de cauza
Bafta! _________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
da, vezi intai ce poti scoate din difuzoarele amplificate si oricum insonorizarea ajuta, cam orice configuratie ai avea la sistem... dupa ce misti boxele cu un amplif te poti hotari daca si cat bass iti mai trebuie.
iar la ce preturi sunt acum la gama standartplast e chiar pacat sa lasi usile sa zbarnaie... si , of sa nu uit, inele de mdf la difuri daca le amplifici  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|