| |
| Autor |
Mesaj |
andreyi Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:02 am Titlul subiectului: Un pic de ajutor de la professionals |
|
|
| Va salut si va cer ajutorul in urmatoarea chestiune: vreau sa montez "vechile" JBL-uri de 16,5 cm pe portierele fatza Logan(unde am momentan Blaupunkt de 13 cm). La service-ul Viper din Braila unde mi-am si montat restul "sculelor" mi-au zis ca nu se pot pune 16,5 pe fatza la Logan, si le-am zis ca le dau si "considerabil" peste taxa normala. Am vazut ca exista acele inele MDF, dar vreau sa fac treaba buna si chiar nu ma pricep la asta. Ce am facut si pot sa fac este sa dau jos capacele originale de la boxele portiera si sa desfac boxele de 13 cu tot cu suporturile de plastic. Mai mult de atat nu am idee cum as putea sa ma apuc de montajul acelor inele MDF. Un tutorial pentru a putea face chestia asta n-ar fi rau... |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
nu te chinui , meri la o firma specializata care se ocupa de vanzari si instalari sisteme audio si iti rezolva problema in 10 min  |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| RE_audio a scris: | nu te chinui , meri la o firma specializata care se ocupa de vanzari si instalari sisteme audio si iti rezolva problema in 10 min  |
mai adauga...sutn destui pe forum kre si-au pus pe logan...si nu cred k au stat 10 minute poate kteva ore !!  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca te-ai dus la viper e clara treaba ... lasa'i pe oamenii de acolo ca ei sunt in lumea lor ... nu prea au treaba cu realitate si eu am fost sa intreb ca vroiam sa cumpar cablu de curent de 55mm2 si mi-au zis ei convinsii ca nu exista si ca cel mai mare este de 12mm2 si le-am aratat ca am pe masina de 25mm2 si le'am inchis gura si am plecat. Vezi ca sunt si prin braila loganisti cu difurii de 16.5cm gaseste unu si poate te ajuta el. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| moga_mihai a scris: | | RE_audio a scris: | nu te chinui , meri la o firma specializata care se ocupa de vanzari si instalari sisteme audio si iti rezolva problema in 10 min  |
mai adauga...sutn destui pe forum kre si-au pus pe logan...si nu cred k au stat 10 minute poate kteva ore !!  |
depinde ce atelier de instalare e , la mine daca am pregatit totul pt un logan care e programat singur nu imi dureaza mai mult de 10-15 min max .
data viitoare cand vine un logan le cronometrez numai din curioizitate  |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru a pune boxe de 16,5 pe portiere fata Logan, si a pentru a pune inele MDF trebuie musai data fatza de usa jos sau merge si asa? Ma poate ajuta si pe mine cineva sa pun 2 JBL-uri GTo de 16,5 pe Logan pe fatza? Platesc... |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| E vorba de Braila... |
|