|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Vishnu
Data înscrierii: 14/Noi/2006 Mesaje: 47
|
Trimis: Joi Feb 23, 2012 6:52 pm Titlul subiectului: Un pic de ajutor va rog frumos |
|
|
| Buna seara tuturor. Am o problema, si anume un prieten mi-a cerut sa ma uit la cd-playerul lui ( no-name ) fiindca nu-i merge radio-ul ( functioneaza dar pierde repede semnalul si se aude cu interferente). Masina in cauza este un VW Polo ( de prin 1995 daca bine imi aduc aminte). Zis si facut. Il scot afara, si ma uit la mufa ISO. Firul antena, nu e conectat la pinul antena de la cd-player. Aici vine problema si dilema : cum pot scoate firul din mufa si sa-l mut in alt locas de-al mufei ISO ? Am scos protectia aceea galbena ce o are mufa, am incercat sa imping cu o surubelnita si degeaba. Nu vrea sa iasa nicicum. Mi-a spus cineva cum ca nu mai iese odata bagat acolo. Acuma va intreb pe voi daca e chiar asa ? |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fa te rog cateva poze clare atat la mufa cat si la intrarea in HU, poate iti trebuie doar un adaptor de antena si se rezolva situatia. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Mar 06, 2012 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca am inteles eu bine, tu vrei sa scoti un fir al mufei ISO dintr-un loc si sa-l muti in alt loc. Asta se poate face foarte simplu, daca ai la dispozitie o surubelnita suficient de subtire, sau alt ceva cu care sa apesi acel pinten al terminalului, care il tine sa nu iasa afara din mufa. Se introduce acea scula in locasul aferent din mufa, cum te uiti dinspre cealalta mufa. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|