|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
shaman
Data înscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 19 Locație: Studen
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 28, 2008 3:47 am Titlul subiectului: |
|
|
da...ar da foarte bine, sunt echilibrate ca pret, dar eu nu recomand incinta incisa dc vrei volum astfel incat sa miste vopseaua de pe tabla
nu stiu cum suna acele woofere, dar poti sa te orientezi cu siguranta catre alte difuzoare, de la dls, jbl, cu conul mai mare ca sa aibe un raspuns in frecventa mai bun. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Oct 28, 2008 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Dimensiunea si raspunsul in frecventa nu foarte strans legate.... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
shaman
Data înscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 19 Locație: Studen
|
Trimis: Mar Oct 28, 2008 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
bun alea nu sunt bune...treaba sta in felul urmator......vreau 2 sub de 25 eventual de 30 dar sa le fac incinte cu volum mic ...sa nu ocupe asa mult loc in portbagaj...de asta vreau 2 mai mici... ...si daca se poate o recomandare..sa fie pana in 300...+ -..cateva zeci de lei:D..
ms mult ...pt ajutor _________________ Je Shamy |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|