|
Autor |
Mesaj |
mihaitza89
Data înscrierii: 29/Mar/2013 Mesaje: 2 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 5:52 pm Titlul subiectului: Un raspuns PLS |
|
|
Ce ati lege dintre un GZRW 30SPL si Kiker L7 ??
doresc sa imi achizitionez unul dintre cele doua difuzoare dar sincer nu ma prea pricep . siastept raspunsuri si cu ce statie as putea sa il misc dar sa nu fie prea scumpa  |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai , esti hotarat neaparat din astea 2 ? sa alegi unu ? ca sincer in banii aia , gasesti difuzoare mai bune... parerea mea  _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce ar fii mai bun la banii aia? .mĂŁ gĂąndeam Âși eu la o configuraĂŸia de genul |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu unu mereu am ales difuzoare made in USA.
De aia mi-am luat Fi , Atomic , Re AUDIO , incercati si voi , momentan am un Atomic ELE 15 " (2000 RMS - poate mai mult) si la vanzare un Fi Q 12 (1000 rms - toata lumea stie ce poate Fi ) nu mai intru in detalii.
Kicker sincer e patrat , ok , zice ca duce 750 rms , ok , dar nu e asa. Cu Ground Zero , am antecedente , ce e sub seria GZ Nuclear , nu rezista la cat sunt cotate
Nu stiu in ce buget vrei sa te incadrezi pentru sub. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
|
Sus |
|
 |
gabryelaaa98
Data înscrierii: 14/Feb/2013 Mesaje: 44 Locație: Uricani-HD
|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexneo ai ascultat kicker-u de zici ca nu scoate cat zice?
Bogdi te poti uita si la spl dynamics,sunt foarte ok. |
|
Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Vin Mar 29, 2013 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu styu ce comparatie faci in radioactiv si nuclear omu vrea radioactiv gzrw...fiecare cu parerile lui de GZ ...eu am nuclearu de 15 spl 6500w si sunt ff multumit de el ,,,conteaza multe la kit audio!!!  |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 2:49 am Titlul subiectului: |
|
|
1. Am ascultat kicker , crede-ma te uiti si la constructie , te uiti la diametrul bobinei , firului de pe bobina , mirosul pe care il emana.
2. Byty , cand ala o sa reziste la 6500 w , EU MA MUT DE PE PAMANT. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 2:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Gabriela , observ ca esti din Uricani , dar nu am "auzit" nimic de tine prin zona, te rog nu mai ma ataca in toate posturile pe care le scriu, nu e prima data cand faci asta.
Si la bursa te bagi tu repede , ca poza se considera up , vai ce amuzanta esti. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
gabryelaaa98 a scris: | alexneo ai ascultat kicker-u de zici ca nu scoate cat zice?
Bogdi te poti uita si la spl dynamics,sunt foarte ok. |
da.spl seria xtr sunt mai mult decĂąt mĂŁ aÂșteptĂŁm.dar modelele noi sunt umpic cam prea scumpe.
MĂŁ gĂąndeam la ceva 15" .Ăźntrun post anterior ,alex,team Ăźntrebat cam cĂąt e preĂŸul la atomic. |
|
Sus |
|
 |
gabryelaaa98
Data înscrierii: 14/Feb/2013 Mesaje: 44 Locație: Uricani-HD
|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexneo nu te atac da exagerezi uneori cand vad cand dai sfaturi unora doar din ce iti place tie,omu vrea ajutor nu sa ii bagi tu pe gat suburile tale.
Nu trebuie sa te agiti despre kicker te-am intrebat deoarece pe la noi in vale nu am vazut deci nush unde ai ascultat tu,iar daca ai ascultat ne poti spune si noua ce impresie ai avut. |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce pot spune despre GZ exemplul tau o sa miroase in masina cand dai bine in el...am simtit mirosul al un tovaras in masina.
kiker am ascultat unu de 500 rms si dadea bine bine de tot. nu stiu cel spus de tine.
daca poti sa le asculti la cineva ar fi mai bine si pt tine...ca parerile sunt impartite.
eu am un SPL Dynamics xtr de 750 rms si suna neasteptat de bine.
vezi pe forum care au avut sau detin subwooferele astea, sigur o sa iti raspunda la intrebari.
bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am bagat la nimeni pe gat nici un sub. Am dat explicatie la cele doua modele.
Daca ai veni la intalnirile Tuning Valea Jiului , ai vedea ca are un amic din petrosani un Kicker , suna tare , e brutal , dar nu e muzical , cel putin pentru urechea mea. Motivul pentru care am spus ca nu imi place , este pentru ca nu coboara liniar , si asta o poate confirma orice utilizator kicker , intradevar , Solo X , pe care am vrut sa il cumpar de la cristi rms de pe 4tuning , coboara , dar nu imi permite spatiul din masina sa il cumpar.
de la Groud Zero am avut : GZ 12X-DAL (500 RMS) modelul acela cu con aluminiu , dupa care l-am ars cu un alpine mrp600 daca nu ma insel , si am primit pentru diferenta de la be-loud un GZRW30 SPL , si incepea sa miroase de la 600 rms in sus , si crede-ma , aveam curent destul incat sa ii dau putere curata , precum si un capacitor de 3 F ca sa nu am pierderi de voltaj.
Ionut Duma , "vecinul" tau din Lupeni , are un GZNW30 SPL (4500rms cica ) si la 800 rms difuzorul parca isi iesea din parametrii x-max , cutia fiind foarte bine facuta , de colegul nostru ssrli de pe forum.
DECI DA , imi permit sa dau sfaturi , pentru ca am ascultat cam toate modelele , fiindca am schimbat la ele in 7 ani, am schimbat doar pentru un difuzor cate 3-4 incinte , pana am fost satisfacut de ele.
M-am oprit la Atomic si Fi. Atomicul fiind de 15'' L-AM OPRIT pentru mine , si Fi-ul l-am pus la vanzare. Atata tot.
ATOMICUL este 880 euro modeulul cum il am eu fully loaded 15'' 2000 RMS, sa il cumperi nou.
iar un Fi Q 12 cu toate optiunile este 325 $ + 150$ Transport din SUA + taxe vamale + curierat _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
|
Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
)) pt mine e de ajuns eu am zis ca am acel model de subwoofer gznw 15 spl 6500 w eu il am pe un amplificator gzpa 1.4000d si suna ff bine si in primu rand e pt mine nu pt competiti!!!!da cu gznw 12 (4500w ) te pot contrazice am vazut duce mai mult de 800w )),,,da la cine am vazut avea tot kit bine facut +baterie:))salut numai bine....pana la urma sa lasam sa critice care are aceste subwoofer cu un kit ff bun sa spuna ce pot duce fiecare!!!conteaza si masina!!! |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Dum Mar 31, 2013 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e  _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
|
Sus |
|
 |
mihaitza89
Data înscrierii: 29/Mar/2013 Mesaje: 2 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Apr 01, 2013 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
deci pana la urma... nu poate sami spuna cineva care dintre cele doua dif. ati alege? sau ce difuzor as putea cumpara la un pret de pana in 800 lei chiar si la mana2. si de amplificator nu a zis nimeni nimic... . sa zicem pt dif KIKER L7 ce statie mi-ati recomanda.. ceva mai ieftin... dak se poate mai multe modele.. si dif si statii. multumesc |
|
Sus |
|
 |
|