Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

un raspuns pt un nepriceput ca mine:D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
brebenash

Data înscrierii: 22/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:05 pm    Titlul subiectului: un raspuns pt un nepriceput ca mine:D Răspunde cu citat (quote)

Mi-am achizitionat un mp3 http://www.sony.ro/product/ica-in-car-usb-and-made-for-ipod/cdx-gt55ip?[url] si acum vreau sa achizitionez si niste difuri...problema e ca nu prea ma pricep si vreau sa aflu niste raspunsuri de la niste profesionisti:DD...
1.Se merita sa imi iau sistem de difuri daca le leg direct la HU fara amplificare separata sau in cazu asta sunt mai bune coaxialele?si daca da care e diferentza intre ele ....mentionez ca am un logan si nu vrea decat un sunet decent si nu intentionez sa investesc si intr-o amplificare

2.Care sunt mai bune ...coaxialele pe 2 cai sau pe 3 cai?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal ca poti sa ti iei un sistem de boxe numai pe fata...si o sa fii mai fericit decat cu coaxiale ...
ce pot sa ti zic un sistem calitativ de vreo 40 50 w rms ar merge fara probleme direct pe player ..... dar daca vrei sa le amplifici ai mai multe optiuni
bafta in alegerea sistemului
Sus
brebenash

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult pt raspuns..Very Happy...

Mai astept si alte pareri...
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, sistemul merita fata de coaxiale, au acele filtre care separa sunetul. Daca nu te complici cu tweeterele, merita! Daca nu le amplifici, e bine sa te limitezi la 50w rms.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Sus
brebenash

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de preferat ash opta pt un sistem de 13 cm ca nu prea vreau sa ma complic cu inele mdf si alte chestii....
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici te as sfatui sa incerci totusi 16,5...altfel se aud..dar inca o data tu stii ce vrei de la sistem
Sus
brebenash

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha..ar fi complicata treaba cu inelele mdf...sau se monteaza ushor?
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt unele sisteme care incap si fara ...nu e asa mare bataie de cap cu montatul...eu am facut tot in 4 ore intr o zi geroasa..(tot logan am)
Sus
brebenash

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha..ms pt sfat:D
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum