| |
| Autor |
Mesaj |
popeye
Data înscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 5 Locație: Tg-Jiu
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
incintele tip cilindru sunt mai "maleabile" ! poti pune orice difuzor cu diametru de 30cm .. cu o putere de max 300W ! spun asta din proprie experientza ... intro incinta de la JBL ... 1200T ( dc nu ma insel ) am incercat diferite suburi ... care se auzeau la fel de "bine" ... diferentza o dadea galagia ... unele se auzeau mai tare altele mai incet !
numa bine ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce volum are cilindrul ?
ce dimensiune are portul de reflex (lungime/grosime)
de cati bani vrei sa fie difuzorul ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
popeye
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
datele tenice nu le am. Voi calcula maine volumul si voi masura portul de reflex. Difuzorul sa fie undeva pana in 4-5 milioane. Asta pentru ca s vrea un difuzor care sa nu crape dupa 2 luni. (portul de reflex este cilindrul prin care iese aerul din tub? nu?)
Oare merita sa iau un difuzor sau sa iau un tub sau o incinta gata facuta?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 7:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ideal ar fi achizitionarea unui subwoofer .. si incinta custom ... in cazul acesta scoti cam tot ce poate subwooferul ... poti inclina mai mult spre spl sau mai mult spre sq ... dar consturile sunt putin mai mari ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| popeye a scris: | datele tenice nu le am. Voi calcula maine volumul si voi masura portul de reflex. Difuzorul sa fie undeva pana in 4-5 milioane. Asta pentru ca s vrea un difuzor care sa nu crape dupa 2 luni. (portul de reflex este cilindrul prin care iese aerul din tub? nu?) Oare merita sa iau un difuzor sau sa iau un tub sau o incinta gata facuta?
Multumesc! |
da.
cel mai bine ar fi, daca dispui de 5mil pt woofer sa iti cumperi altul in incinta sau sa cumperi difuzorul si sa ii faci (tu sau baietii de la be-loud) incinta in functie de preferintele tale muzicate. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
popeye
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si cum as putea lua legatura cu cineva de la be-lud pentru a ma ajuta sa ma hotarasc asupra incintei si difuzorului..? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
|