Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un sfat pentru un SUPER SISTEM!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ShYo

Data înscrierii: 29/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 12:40 pm    Titlul subiectului: Un sfat pentru un SUPER SISTEM! Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Vreau ca intr-un viitor apropiat sa modific toata instalatzi de sunet de pe mashina. Shi cand zic sa modific ma refer la un sistem cu adevarat puternic: Un woofer masiv, 4 boxe + amplificator + MP3 player shi restul (condensatori, cabluri...). Marturisesc ca nu sunt un "priceput' shi ca sincer habar'n'am ce amplificator itzi trebuie pentru woofer, condensatori sau nu. Tot ce pot sa spun e ca sunt maniac cu muzica shi in special cand vine vorba de BASS Twisted Evil
Singura problema de care imi dau seama este spatziul Mashina este un Ford Focus, deci portbagajul lasa de dorit ca sa zic asha.

Cele trei lucruri importante care ar trebui luate in calcul sunt:
1. Intotdeauna am fost un fan JBL, deci wooferul tre' sa fie musai JBL Smile
2. Woofer-ul vreau sa il iau separat shi sa gasesc o incinta cat mai potrivita atat pentru el cat shi pentru mashina.
3. Suma in care ash vrea sa ma incadrez ar fii de aprox. 30 de milioane. Binentzeles ca poate creshte un pic atata timp cat rezultatele itzi scot ceara din urechi Wink

Va multzumesc de acum pentru orice sugestie care ma va ajuta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Zi-mi te rog ce dimensiuni ai la difuzoare fata-spate, si daca cele de pe fata au tweeter separat, ca nu stiu.
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ziceai ca vrei un super sistem....in acelasi timp ai zis componentele : woofer masiv , 4 boxe , amplificator si mp3 player.....nu ai zis amplificatoare.....daca vrei super sistem , nu poti baga multi multi bani in subwoofer , adica sa te axezi doar pe bass , si in restul sunetului ( mid-bass , medii si inalte ) sa nu bagi atatia bani. Adica iti trebuie neaparat inca nu amplificator si pt. cele 4 boxe ca sa fie echilibrat sunetul in masina. Bani sunt destui. Cu 30 mil cheltuiti cu cap iti faci un sistem de face infart mosu de pe strada pe langa care treci Very Happy Componentele... o sa ti le spuna baietii ca ei se pricep la asta. Asa ca fapt divers...focusurile sunt bune pt. sistem audio. Era intr-o vreme in Baia Mare un Focus negru..putin modificat..banuiesc ca avea suspensii sport , jante pe 17 si toba sport. Si muzica la greu. Nu stiu ce componente, cate componente , dar stiu ca facea furori in oras. Se simtea bass`ul si inafara daca trecea pe langa tine cu geamurile date jos. Super belea sunetul. Chiar se auzea si de la 50 metrii cred. Oricum omul a bagat..... aproximativ 2500 E in muzica..si dvd-ul era luat de la hoti de dincolo...deci i-a ramas multi bani pt difuri , amplifuri si sub.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum