|
Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Sep 08, 2008 5:27 pm Titlul subiectului: Un sfat si pt mne va rog! |
|
|
Salut baieti!am si io o problema si nu stiu cum o pot rezolva...imi dardaie numarul masini si crek putin si Hayonul...tin sa mentin masina este un OPEL ASTRA HATCHBACK ....cum pot sa opresc acest dardait care este chiar enervant...in portbagaj am un JBL GTO 1204BP care este amplificat de un Magnat Tribal X one....ce pot face sa numai dardaie numaru (asi dori sa pot asculta acelsi bass si afara care il am la interior)ms mult |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Sep 08, 2008 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Numarul masinii il poti lipi cu banda dublu adeziva, pui mai multe bucati pe verticala si sigur nu mai baraie. |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Sep 08, 2008 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
banda adeziva e subtire si scumpa, iar daca placa numarului e nituita e mai greu... incearca sa indesi intre placa si bara purfix, cauciucat nu poros, ca sa-ti reziste. eu asa am facut, parca baraie mai putin.
idem pe spatele numarului, pui si acolo ceva gen purfix subtire.
ps afara nu ai cum sa asculti acelasi bass care-l ai in masina  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Lun Sep 08, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: Re: Un sfat si pt mne va rog! |
|
|
Bogdancta a scris: | Salut baieti!am si io o problema si nu stiu cum o pot rezolva...imi dardaie numarul masini si crek putin si Hayonul...tin sa mentin masina este un OPEL ASTRA HATCHBACK ....cum pot sa opresc acest dardait care este chiar enervant...in portbagaj am un JBL GTO 1204BP care este amplificat de un Magnat Tribal X one....ce pot face sa numai dardaie numaru (asi dori sa pot asculta acelsi bass si afara care il am la interior)ms mult |
Prinde numarul cu silicon transparent, direct
Haionul... doar sa pui niste "tije" de scartz pe partea de jos unde se inchide, pe toata lungimea, si cand inchizi ramane in tensiune.. |
|
Sus |
|
 |
Bogdancta
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Am pus intre tabla si rama de plastic a numarului doua folii de banda dublu adeziva (care imi ramasese de la balastu de la xenoane) iar intre rama de plastic si numar am bagat niste cartoane cam cat sa tina numaru fix....parca tot se aude deja daca dau volumu de la 10 in sus baraie ca dracu .....o solutie ar fi sa o insonorizez cu ceva? ce spuneti? |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
merge treaba si cu silicon...iar dacca poti sa dai jos plasticu de la numar ii si mai ok. |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Bogdancta a scris: | Am pus intre tabla si rama de plastic a numarului doua folii de banda dublu adeziva (care imi ramasese de la balastu de la xenoane) iar intre rama de plastic si numar am bagat niste cartoane cam cat sa tina numaru fix....parca tot se aude deja daca dau volumu de la 10 in sus baraie ca dracu .....o solutie ar fi sa o insonorizez cu ceva? ce spuneti? |
Sa o insonorizezi? La ce te referi? La masina? Nu sh daca stii in ce te bagi. Insonorizarea e o treaba serioasa si trebuie sa bagi ceva bani acolo. Nu strica niciodata o insonorizare!
Pentru numar, semecristian are dreptate: baga silicon si nu o sa mai ai nici o problema. PROMIT! Doar sa nu trebuiasca sa-l dai jos, ca atunci o sa ai o problema. PROMIT!  |
|
Sus |
|
 |
Bogdancta
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa si de unde iau silicon dala....e cumva dala care se foloseste la termopane....ceva alb asa si cand se intareste se face precum cauciucu daca e dala mi se pare ca am prin garaj si o sa pun sa vedem daca mai face fitze |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
|
Sus |
|
 |
|