|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
SoundBlaster
Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 15 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 1:53 pm Titlul subiectului: Un Sfat Urgent Va Rog ! |
|
|
Am un player SONY CDX-GT212 si as vrea sa mi pun in spate la un logan boxele astea :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Ultra_6900/
nu dispun de f multi bani ... ce parere aveti de boxele astea? o sa scoata ceva bas acolo ? ...astep niste raspunsuri va rog.... _________________ SONY CDX-GT212 + Magnat Ultra 6900 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu le-am ascultat, dar din specificatii par sa fie destul de bune. Vezi ca o sa ai destul de taiat ca sa le montezi pe spate. Ce zici totusi de niste coaxiale rotunde de 16 pe spate? Poti sa fii convins ca vor fi mai usor de montat si nu va fi nevoie sa tai nimic. |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| in privinta sunetului poate te ajuta cineva de pe forum care le-a ascultat. bass de la ele o sa ai zic eu, deoarece si eu am niste ovale pe spate (am o supernova) si sunt destul de multumit. daca vrei un bass mai puternic si mai clar ca sa zic asa atunci mai bine iti pui un subwoofer (desi asta cred ca iese din calcul avand in vedere ca ai zis ca nu dispui de f. multi bani) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|