| |
| Autor |
Mesaj |
Krvan
Data înscrierii: 23/Apr/2011 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 4:52 pm Titlul subiectului: Un sfat va rog! |
|
|
| Am achizitionat acum ceva timp de la be-loud Mac Audio Power Box Bass ca un incepator de altfel si din lipsa de fonduri. Acum vine intrebarea: Pot schimba dufuzorul cu unul mai bun pastrand incinta si statia? ...sau dau banii de pomana? Imi pun de ceva timp aceasta intrebare si ma gandeam ca ma puteti ajuta! Va multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer cred ca dai banii de pomana, ca sa obtii un bas mai bun trebuie si o statie mai capabila
incearca sa pui sibwooferul tau pe o statie de vreo 300-350W reali, reglata calumea si limitata din gain si vezi daca iti place cum se aude |
|
| Sus |
|
 |
Krvan
|
Trimis: Joi Mai 19, 2011 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci sa inteleg ca pot obtine un sunet mai bun pastrand subwoofer-ul dar schimband amplificatorul? Ce amplificator imi recomanzi? |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Vin Mai 20, 2011 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Krvan a scris: | | Deci sa inteleg ca pot obtine un sunet mai bun pastrand subwoofer-ul dar schimband amplificatorul? Ce amplificator imi recomanzi? |
Teoretic da!
Iti recomand un amplificator de aprox 300-350W RMS @ 4 ohm, o sa ma uit pe site si/sau bursa (e posibil sa am si eu unul de vanzare) ca sa iti recomand ceva dar tre sa spui si un buget disponbil |
|
| Sus |
|
 |
Krvan
|
Trimis: Lun Mai 23, 2011 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bugetul ar fi cam de 250 ron. |
|