Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

UN SFAT VA ROG

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
AUDIAPATRU

Data înscrierii: 16/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: UN SFAT VA ROG Răspunde cu citat (quote)

Am pus boxele DLS 1070 pe statie JBL gto 4060 problema este ca imi bazaie in boxe, si cu volumul la minimum pus tot se aude sa fie cablurile rca sa altceva.Daca cresc volumul la peste 10 nu se mai aude bazaitul astept sfaturi.Va multumesc .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as tinde sa cred ca e din cabluri
nu e recomandat ca, cablurile de semnal sa fie pe aceeasi parte cu cele de alimentare
verifica si cablul de alimentare sa nu aiba bucla
Sus
AUDIAPATRU

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Multumesc frumos Răspunde cu citat (quote)

Si atunci ce cabluri sa iau mai performante ca acestea de acum nu mi-a facut figuri pana nu am pus boxele pe statie.A am uitat sa spun ca , am schimbat si cd playerul decat unitatea fara , fatza ,In concluzie trebuiesc verificate cablurile ,legaturile si ce se mai poate verifica ori sa le dau,pe partea stanga ele acum sunt pe partea dreapta.O seara buna!
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tind sa cred ca andru are dreptate...oricum verifica toate legaturile Wink
pe ce masina ai pus r1070 ?
Sus
AUDIAPATRU

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Multumesc Răspunde cu citat (quote)

Pe un AUDI A 4 dar tot nu am inteles care este treaba cu bucla cum sa verific sa iteleg ca in portbagaj, pe unde sunt trase cablurile de legatura.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un conductor parcurs de curent electric creaza un camp magnetic
daca conductorul creaza o bucla (spira), campul magnetic o va strabate
cred ca ai invatat si tu la fizica Wink

cat despre cablurile de semnal.. ele sa fie ecranate.
ideal : dublu ecranate
si mai ideal: triplu ecranate
si mai foarte ideal ...
ai prins ideea Very Happy
Sus
AUDIAPATRU

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:52 pm    Titlul subiectului: OK Răspunde cu citat (quote)

Maine o sa verific sa vedem cum sta treba multumesc inca o data si revin sa spun ce am rezolvat.
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca la r1070 le e foarte foame 55w sunt extrem de putini (parca atat are ampliful) ...sa ne spui cum suna Very Happy
Sus
AUDIAPATRU

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:12 pm    Titlul subiectului: Am rezolvat ! Răspunde cu citat (quote)

Am separat cablurile si le-am izolat foarte bine alimentarea de celelalte si gata numai se aude nici, un bazait va multumesc inca o data ptr sfat .MULTA BAFTA
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum