|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 4:21 pm Titlul subiectului: un sfat va rog |
|
|
salutare!
Vreau sa imi schimb magnaturile clasic 132 de pe o solenza si intentionez sa imi dau banii pe un sistem de difuzoare. Dupa cum urmeaza: diametru de 13 ca nu am de gand sa stau sa decupez din tabla, iar tweeterele ma gandesc sa le pun in fetele de usa, in locul unde ar trebui sa fie manivela geamului. Cum eu am geamuri electrice, ma gandesc ca pot decupa acolo. As vrea sa le "ingrop" pe cat posibil asa ca ma gandesc sa aiba forma acestor tweetere:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Hi-Energy_HSK_165/
adica "ciuperca".
Mi-ar placea hertz-urile HERTZ Dieci DSK 130 insa nu imi dau seama daca forma tweeterelor cu care vine au forma dorita. Imi puteti spune cum se prezinta?
Nu tin neaparat sa fie HERTZ sistemul asa ca astept si alte recomandari.
specs: sistem difuzoare, diametru dif woofer 13 cm, ~50W RMS, impedanta 4Ohm, forma tweeterului in genul hertz hi energy. buget max 300-350 RON (nu ma supar daca sunt mai ieftine).
PLS help. Thanks
Alex. _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni? _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|