| |
| Autor |
Mesaj |
ionutc
Data înscrierii: 16/Feb/2008 Mesaje: 32 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:58 pm Titlul subiectului: un sfat va rog |
|
|
De curand am ascultat intamplator pachetul asta :
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/DELUXE_BASS_PACK/
se auzea incredibil...m-am hotarat...vreau si eu sub in "sedanul" meu !!!!!
credeti ca exista o alternativa mai ieftina dar si apropiata calitativ la pachetul de mai sus ?
doresc sa il instalez pe un logan.
si daca nu sunt insistent...poate imi recomandati cam care ar fi puterea pe care sa o caut la un dif/statie in asa fel incat sa nu imi sara luneta de la masina dar sa si simt subul in spate...
multam anticipat!! _________________ muzica...nu zgomot
Ultima modificare efectuată de către ionutc la Joi Apr 10, 2008 6:09 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Joi Apr 10, 2008 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu tin in mod expres sa fie pack, dar ma gandesc ca cei care au facut pack-urile astea stiu ei ceva, nu? astept si alte propuneri, chiar si mai ieftine, dar nu mai mult de 10mil, ), si nu neaparat pack-uri dupa cum spuneam mai sus
la jbl-ul ala am obs ca e si reducere, l-am auzit si se aude bine si e si instalarea gratuita!!, deci lovesc mai multe chestii odata, nu? _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Sâm Apr 12, 2008 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
nici o propunere....nimicutza nimicutza ???  _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Mar Apr 15, 2008 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
???  _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Mar Apr 15, 2008 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa inteleg ca varianta propusa de raidaru este mai buna decat varianta cu jbl-ul ??
si inca o chestie...nu as vrea ca basul sa imi acopere fata cat si restul-adica nu vreau doar bubuiala!!! (pe spate am difurile stock ale loganului)
pe fata eu am montat dls b6a...oare ar trebui amplificate?, pt ca in momentul in care dau volumul la 26-27-28(in functie de melodii) incep sa distorsioneze, dar daca mai iau din bas,parca este un pic mai bine, in rest sunt destul de multumit de ele
multam de sfaturi...si sper sa nu fiu enervant...dar ,cum spunea pe aici cineva, mai bine sa intrebi decat sa te oftici ca ai dat o caciula de bani si nici nu esti multumit
ps : urmeaza sa schimb si unitatea, un pioneer cu usb _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
|