Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un top al difuzoarelor de 10cm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ovvy

Data înscrierii: 10/Oct/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 10:39 pm    Titlul subiectului: Un top al difuzoarelor de 10cm Răspunde cu citat (quote)

Cum am zis si in titlu as vrea sa stiu care sunt cam cele mai interesante difuzoare de 10cm pentru amplificare din H.U. sa zicem pana intr-un pret de 200-250 lei/perechea. Nu conteaza daca e vorba de coaxiale sau sistem.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului: Re: Un top al difuzoarelor de 10cm Răspunde cu citat (quote)

un top din ce punct de vedere? calitate sau galagie? coaxiale, direct pe HU eu prefer JBL seria CS. daca ai si un player cu HPF suna dpdv al calitatii ca alte coaxiale de 2-3 ori mai scumpe. la sistem as merge pe magnat sau DLS. DLS pe langa calitate fac si multa "galagie", cum am mai spus si in alt topic, as cauta cati mai multi dB la 1W. aici as vota ptr http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_424/. stiu stiu...e cu 50 de lei peste buget...dar totusi nu e diferenta mare de pret.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andee

Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 2:37 am    Titlul subiectului: Re: Un top al difuzoarelor de 10cm Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
direct pe HU eu prefer JBL seria CS

Crying or Very sad si mi-a zis un amic sa iau jbl...dar am fost eu mai cu motz si am luat pioneer d 10 p 2 cai. Niste pocnitori Crying or Very sad

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum