|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ovvy
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 10:39 pm Titlul subiectului: Un top al difuzoarelor de 10cm |
|
|
| Cum am zis si in titlu as vrea sa stiu care sunt cam cele mai interesante difuzoare de 10cm pentru amplificare din H.U. sa zicem pana intr-un pret de 200-250 lei/perechea. Nu conteaza daca e vorba de coaxiale sau sistem. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: Re: Un top al difuzoarelor de 10cm |
|
|
| un top din ce punct de vedere? calitate sau galagie? coaxiale, direct pe HU eu prefer JBL seria CS. daca ai si un player cu HPF suna dpdv al calitatii ca alte coaxiale de 2-3 ori mai scumpe. la sistem as merge pe magnat sau DLS. DLS pe langa calitate fac si multa "galagie", cum am mai spus si in alt topic, as cauta cati mai multi dB la 1W. aici as vota ptr http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_424/. stiu stiu...e cu 50 de lei peste buget...dar totusi nu e diferenta mare de pret. |
|
| Sus |
|
 |
andee
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 24 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 2:37 am Titlul subiectului: Re: Un top al difuzoarelor de 10cm |
|
|
| asus a scris: | | direct pe HU eu prefer JBL seria CS |
si mi-a zis un amic sa iau jbl...dar am fost eu mai cu motz si am luat pioneer d 10 p 2 cai. Niste pocnitori  _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|