| |
| Autor |
Mesaj |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:56 am Titlul subiectului: un topic deschis de plictiseala... |
|
|
am citit acu cateva secunde un topic ca vrea flacari pe toba si ma gandeam pentru cei care sunt interesati eu pot face rost de aceasta ''magie''
Fratemiu aduce ''jucari'' dinastea este vorba de o instalatie pentru toba care scoate flacari
Pretul este de 7 mil 200 (cam scump pentru o prostie dinasta dar nu eu am facut pretul asta)
PS: Tin sa mentionez ca nu imi iasa nimica din afacerea asta nici macar 1 RON  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai mentioneaza si ca sunt ilegale si ca iti poti pierde certificatul pentru ele. Adica le puteti folosi doar asa.. in privat. |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ca pe site-urile din romania se gasesc astfel de instalatii la preturii mai mici! _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Body28 a scris: | Mai mentioneaza si ca sunt ilegale si ca iti poti pierde certificatul pentru ele. Adica le puteti folosi doar asa.. in privat. |
Ilegal is,doar toti stiu asta  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| EnZ0 a scris: | | Vezi ca pe site-urile din romania se gasesc astfel de instalatii la preturii mai mici! |
sincer ,nu eu am spus acest pret(pentru mine este indiferent ca nu eu le aduc si mie nu imi iasa nimic din aceasta ''prostie'' ) Pretul mi l-a pus fratemiu ,deci eu nu am treaba dupa cum zice si titlul topicului,l-am deschis de plictiseala  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
parca mai conteaza daca sunt ilegale ... CATE NU SUNT ILEGALE ?!
oricum ..... nu esti nebun sa dai cu el langa POLICE da`i la semafor cand ai maneaua in spate ... (asta in cazu in care nu ai bass sa`i acoperi tweeterele) ... dai drumu cand vrei sa faci gratar si nu ai chibrite ... dai drumu cand vrei sperii lumea ... etc
si daca tot posez ... pentru care geamuri de pe masina , iti trebuie omologare daca pui folie ?
pt. spate si luneta, iti trebuie omologare ? |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vitrina a scris: | parca mai conteaza daca sunt ilegale ... CATE NU SUNT ILEGALE ?!
oricum ..... nu esti nebun sa dai cu el langa POLICE da`i la semafor cand ai maneaua in spate ... (asta in cazu in care nu ai bass sa`i acoperi tweeterele) ... dai drumu cand vrei sa faci gratar si nu ai chibrite ... dai drumu cand vrei sperii lumea ... etc
si daca tot posez ... pentru care geamuri de pe masina , iti trebuie omologare daca pui folie ?
pt. spate si luneta, iti trebuie omologare ? |
faza cu omologarea nu stiu numa deseara daca ii pot sa aflu
si ce ai zis mai sus ,cand dai drumu la instalatie tare de tot  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vitrina a scris: | | asta in cazu in care nu ai bass sa`i acoperi tweeterele) ... |
misto
de plictiseala intreb, chiar crezi asta? sau care-i punctul de referinta, masina ta sau a manelistului? ca la tine-n masina le "acoperi" ...
si cred ca frecventele joase cu cele inalte se COMPLETEAZA nu se acopera... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|