Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

under construction

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 9:05 pm    Titlul subiectului: under construction Răspunde cu citat (quote)

M-am hotarat sa imi schimb si eu "sculele" din masina Very Happy iar in momentul de fata am ajuns la urmatoarea configuratie:
hu -alpine cda 9853
dif -dls up6
amplif -alpine mrv757 ,mrv f407,mrv t407
sub -hertz es 300d sealed
insonorizare -stp
conectica dietz
momentan sunt in stadiul montaj si as dori pareri sau sfaturi Smile mentionez ca nu am mai facut niciodata asa ceva si orice sugestie mi-ar fi de ajutor(mai ales in privinta insonorizarii care mi-a mancat sufletul Sad )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inceputul: insonorizarea usilor...erau deza insonorizate cu o substanta numita jeg Shocked din abundenta, iar dupa mult diluant si 10 placi de stp usa arata cam asa

usa.JPG
 Description:
 Filesize:  155.32 KB
 Viewed:  625 Time(s)

usa.JPG

Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa 2 pachete de kent am reusit sa montez faimoasele indele de mdf Smile ... le-am lipit de tabla cu fibrochit (sau cum naiba se numeste nenorocirea aia ) + 4 suruburi

usa2.JPG
 Description:
 Filesize:  151.72 KB
 Viewed:  417 Time(s)

usa2.JPG

Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

azi m-am apucat de montajul tw , am lipit suportii cu poxipol (sper sa tina ) ,am infiletat un surub cu bila (pentru ca tw sa se poata regla dupa montaj) si am pus carcasa pe care trebuie sa o vopsesc... nenorocirea e ca nu am decat un singur surub flexibil !!!

surub+suport.JPG
 Description:
 Filesize:  125.96 KB
 Viewed:  396 Time(s)

surub+suport.JPG

Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

urmesa fixarea tw-ului

suport tw.JPG
 Description:
 Filesize:  125 KB
 Viewed:  386 Time(s)

suport tw.JPG

Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super tare ideea cu tweeterele reglabile.Nu cred ca am mai vazut la careva asa ceva.Vezi cum faci rost de inca un surub ca ala ca altfel o sa arata naspa rau bordul.
P.s. ne spui si noua despre ce masina este vb ?!?

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina cred ca e matiz
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dap ...e vorba de matiz Very Happy si am facut rost si de celalalt surub Very Happy Very Happy , dar masina cred ca va mai dura ceva timp Sad fibra a iesit k draku si inca sunt cam nehotarat in privinta sub-ului si a amplificatoarelor adica focal sau dls Question . Oricum difuzoarele imi plac cum suna dar mai am de facut stage-ul si nu ma descurc deloc cu TA ...stau si masor cu ruleta pin masina si tot degeaba Sad nu e usor deloc .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum