| |
| Autor |
Mesaj |
shaman
Data înscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 19 Locație: Studen
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:15 pm Titlul subiectului: ..untgenta!!!!!!!catre asus sau cineva care a incecat |
|
|
coustic CX803 merg bine pe HU direct...fara amplificare...si in viitor poate o sa mi iau si statie....,,,sa optez pt ovale?? _________________ Je Shamy
Ultima modificare efectuată de către shaman la Mie Iul 02, 2008 2:42 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
In principiu toata gama Coustic suna foarte OK pe player. Oricum, ca si recomandare, mai degraba as merge pe varianta unor ovale de calitate, in locul "ligheanelor". Iti recomand cu toata caldura http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX693/
Suna super bine pe un player de calitate dar pe viitor, la o eventuala evolutie a sistemului, suporta fara probleme si o amplificare de pana la 80W RMS. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuzati-ma ca ma infig in conversatia voastra, dar am o nelamurire :
ce diferenta de sunet poate exista intre MTX-uri si Coustic ? Ma refer la modelele mentionate. Coustic este pana la urma o ramura a firmei MTX , nu? _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
shaman
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 2:01 am Titlul subiectului: |
|
|
da parca ..m ar bate gandul si niste ovale...o sa ma uit in seara asta pe site sa vad ce gasesc ..daca nu o sa merg pe varianta ta...
si pt andry...si eu am vz difuzoare la fel...la amble firme..de care zici,numai ca la coustic avea in loc de 80 75 rms..in rest identice....si pret diferit cu 20 lei:)
deci nu prea e mare dif cred _________________ Je Shamy |
|
| Sus |
|
 |
shaman
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Ultima ta lista, abordata punctual:
Coustic CX693 - nu iti recomand intrucat Coustic = gama entry level a producatorului Mytek, iar diferenta pana la gama superioara, respectiv MTX este neglijabila, motiv pentru care iti recomand cu toata caldura MTX THX 693
JBL GT5-963 - nu tocmai alegerea mea, dar pot spune cu mana pe inima ca sunt niste difuzoare extrem de eficiente (difuzor eficient = cu minim de excitatie (semnal) -> maxim de zgomot), si cu un sunet relativ OK, poate un pic prea agresiv totusi pe partea de inalte.
DLS Classic 269 - super difuzoare, super calitate, sunet cald, placut, natural
Kicker DS 6930 - difuzoare bune, sunet corect, excelente pe bass (P.S. Mai exista o singura pereche in stoc la noi, iar la importator zero perechi, asa ca daca te decizi la ele, GRABESTE-TE!  |
|
| Sus |
|
 |
shaman
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms .pt sfat...eu am optat pt kicker..sper sa fie bune de ceva...si acu astept sa vad daca mai sunt pe stoc..si sa mi le trimita _________________ Je Shamy |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din pacate, dupa cum ai aflat si telefonic, Kicker-urile se vandusera intre timp. Alegerea pe care ai facut-o cu MTX este oricum foarte buna. Azi iti vor fi expediate de colegii de la livrari si maine ajung la tine. |
|
| Sus |
|
 |
shaman
|
Trimis: Joi Iul 10, 2008 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
mi am ppus boxele mtx care le am comandat..si sunt destul de multumit de el..numai ca de la 25 ,casul..avand pana la 35 vol,:)cam distorsioneaza....asta cred ca implica ca trbuie si o amplificare .....nu...sa se auda mai bine:D _________________ Je Shamy |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
|
Trimis: Vin Iul 11, 2008 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Problema intr-adevar rezida in amplificarea player-ului care, dupa un anumit volum, intra in distorsiune. Folosirea unui amplificator separt ti-ar rezolva aceasta problema. |
|
| Sus |
|
 |
|