Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

..untgenta!!!!!!!catre asus sau cineva care a incecat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
shaman

Data înscrierii: 30/Iun/2008
Locație: Studen

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2008 8:15 pm    Titlul subiectului: ..untgenta!!!!!!!catre asus sau cineva care a incecat Răspunde cu citat (quote)

coustic CX803 merg bine pe HU direct...fara amplificare...si in viitor poate o sa mi iau si statie....,,,sa optez pt ovale??

Ultima modificare efectuată de către shaman la Mie Iul 02, 2008 2:42 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2008 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In principiu toata gama Coustic suna foarte OK pe player. Oricum, ca si recomandare, mai degraba as merge pe varianta unor ovale de calitate, in locul "ligheanelor". Iti recomand cu toata caldura http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX693/
Suna super bine pe un player de calitate dar pe viitor, la o eventuala evolutie a sistemului, suporta fara probleme si o amplificare de pana la 80W RMS.
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuzati-ma ca ma infig in conversatia voastra, dar am o nelamurire :

ce diferenta de sunet poate exista intre MTX-uri si Coustic ? Ma refer la modelele mentionate. Coustic este pana la urma o ramura a firmei MTX , nu?

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
shaman

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 2:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da parca ..m ar bate gandul si niste ovale...o sa ma uit in seara asta pe site sa vad ce gasesc ..daca nu o sa merg pe varianta ta...
si pt andry...si eu am vz difuzoare la fel...la amble firme..de care zici,numai ca la coustic avea in loc de 80 75 rms..in rest identice....si pret diferit cu 20 lei:)
deci nu prea e mare dif cred

shaman

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 2:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate m am uitat pe site am ajuns sa aleg intre...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GT5-963/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_269/
sau si astea mi au facut curios...la ce scrie despre ele acu..ma intreb daca se aud si bine
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Kicker/DS6930/
care este mai bun pe Hu direct asta vreau sa stiu...si care are mai multe claritare si bass...:)cred ca am zis destule...stiu ca vreau cam mult ...dar trebuie....ca doar na ..asa e omul in ziua de azi.Smile
mentionez ca casu e un KDC 312ay parca...4X50...daca conteaza cu ceva

Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 10:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima ta lista, abordata punctual:

Coustic CX693 - nu iti recomand intrucat Coustic = gama entry level a producatorului Mytek, iar diferenta pana la gama superioara, respectiv MTX este neglijabila, motiv pentru care iti recomand cu toata caldura MTX THX 693

JBL GT5-963 - nu tocmai alegerea mea, dar pot spune cu mana pe inima ca sunt niste difuzoare extrem de eficiente (difuzor eficient = cu minim de excitatie (semnal) -> maxim de zgomot), si cu un sunet relativ OK, poate un pic prea agresiv totusi pe partea de inalte.

DLS Classic 269 - super difuzoare, super calitate, sunet cald, placut, natural

Kicker DS 6930
- difuzoare bune, sunet corect, excelente pe bass (P.S. Mai exista o singura pereche in stoc la noi, iar la importator zero perechi, asa ca daca te decizi la ele, GRABESTE-TE! Wink
Sus
shaman

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms .pt sfat...eu am optat pt kicker..sper sa fie bune de ceva...si acu astept sa vad daca mai sunt pe stoc..si sa mi le trimita
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate, dupa cum ai aflat si telefonic, Kicker-urile se vandusera intre timp. Alegerea pe care ai facut-o cu MTX este oricum foarte buna. Azi iti vor fi expediate de colegii de la livrari si maine ajung la tine.
Sus
shaman

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi am ppus boxele mtx care le am comandat..si sunt destul de multumit de el..numai ca de la 25 ,casul..avand pana la 35 vol,:)cam distorsioneaza....asta cred ca implica ca trbuie si o amplificare .....nu...sa se auda mai bine:D
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema intr-adevar rezida in amplificarea player-ului care, dupa un anumit volum, intra in distorsiune. Folosirea unui amplificator separt ti-ar rezolva aceasta problema.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum