|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
viperfx15
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 04, 2013 5:22 pm Titlul subiectului: Upgrade cu pastrare comenzi menu |
|
|
Masina: Peugeot 307SW, 2007, 1.6 diesel, echipare originala (HU + 4 boxe), display central pe bord controlat din HU, comenzi pe volan.
Problema: vreau sa fac un upgrade la sonorizare, insa vreau sa pot in continuare sa accesez menu-ul de configurare al masinii, care este afisat pe display-ul independent amplasat pe bord, dar care este controlat folosind tastele de pe HU. Din cate am aflat pana acum, am doua posibilitati:
1) Schimb HU cu unul aftermarket si cumpar in plus un cablu adaptor care costa aprox 500ron prin intermediul caruia voi putea sa accesez menu-ul de configurare folosind comenzile de pe volan.
2) Pastrez HU original, instalez un adaptor High-Low in spatele HU si apoi un amplificator aftermarket.
Voi ce recomandati? mai exista si alta varianta in afara de astea?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mar Iun 04, 2013 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Rezultate mai bune decat la punct 2 si mai putin costisitoare decat la punctul 1 poti sa ai daca folosesti de exemplu un procesor de sunet cu convertor hi-low inclus MTX RE-Q3 / 5 |
|
| Sus |
|
 |
viperfx15
|
Trimis: Mie Iun 05, 2013 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
hmm da, dar, MTX re-q costa 435ron (http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Procesoare_de_sunet/MTX_re-Q_3ch/) iar cablul pentru comenzi costa 520 ron (http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_OEM/Peugeot/Digitaldynamic_SWC-CITROEN_-_PEUGEOT_01/).
Asa ca ma gandesc ca pentru o diferenta de 85ron merita sa schimb HU cu unul aftermarket care imi ofera si alte lucruri in plus, cum ar fi MP3 sau intrare aux/usb...
Totusi nu inteleg, de ce este atat de scump cablul asta? e un cablu cu 3 mufe, nu are nimic pe el, e pur si simplu o conexiune pasiva...500ron??  |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Vin Iun 07, 2013 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cea mai buna varianta este sa-ti iei un HU after market de calitate, dar daca iei in calcul si banii pe care ii mai dai si pe acesta... diferenta nu mai este de 85 lei.... |
|
| Sus |
|
 |
viperfx15
|
Trimis: Vin Iun 07, 2013 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
you have a point...
o sa incerc sa aflu mai multe despre acel adaptor (pinout, conexiuni)...poate pot sa il "confectionez" mai ieftin decat 500ron.
in orice caz, cred ca inclin mai mult spre varianta unui HU nou, chiar daca presupune bani in plus. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|