|
|
|
Autor |
Mesaj |
zein86
Data înscrierii: 18/Apr/2008 Mesaje: 26
|
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu recomand ce ai prezentat tu mai sus , dupa parerea mea si a multor persoane de aici de pe forum , eu zic sa trantesti o privire la DLS.
Gama Dls am ascultat.o la xXxDaddyxXx pe BMW la el , si suna exceptional , si totodata nu erau acoperite de FI Q 15ÂŽÂŽ pe care il avea la momentul respectiv. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu raman cu focal ... am incercat multe difuri la viata mea ... si ca si pret calitate nimic nu m-a multumit ca focalul ...dar spun inca odata , probabil exista , si nu probabil , sigur exista altele mai bune , este vorba doar de bani ... ground zero nu recomand ca difuri de medii si de mid bas...mie unul nu imi place cum suna , am avut 2 seturi exact ca pe cele prezentate de tine, am dat mai mult pe ele ,parca, si le-am dat la jumate de pret dupa 2 saptamani ... nu mi-au placut |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|