|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
x2z1905
Data înscrierii: 25/Mai/2016 Mesaje: 3 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Mai 25, 2016 3:22 pm Titlul subiectului: Upgrade dotare standard Audi A4 B8 Avant |
|
|
Salutare,
Am un Audi A4 B8, cu caroserie combi, fabricatie 2011, care are momentan sistemul audio ce era in dotarea standard a masinii, respectiv:
- interfata MMI 3G
- 1 difuzor central, pe bord
- 2 tweetere in laterale, tot pe bord
- 2 difuzoare in usile fata
- 2 tweetere pe usile spate
- 2 difuzoare in usile spate
- nu stiu in portbagaj daca mai e ceva ascuns, vreun amplificator sau vreun subwoofer, poate imi spuneti voi
Intentia mea este sa fac un upgrade la toate difuzoarele, dar sa pot folosi in continuare HU masinii. Nu am pretentii la un sunet extrem de puternic, cel al masinii face suficient zgomot acum, dar vreau ceva care sa se auda mai clar si cu ceva mai mult bass.
Ca idee, am ascultat la un prieten care avea un Seat Exeo cu sunet Bose din fabrica, si mi-a placut cum se auzea.
Ce produse imi recomandati pentru un buget de cca 800-1000 lei? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
x2z1905
|
Trimis: Mie Mai 25, 2016 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp m-am uitat mai bine si la ce am in portbagaj si se pare ca exista un amplificator si un "subwoofer", care e de toata jena (magnetul cred ca are vreo 6cm in diametru). Probabil si celelalte difuzoare sunt la fel de proaste si din cauza asta sunetul este unul destul de slabut...
Cat ar trebui sa investesc ca sa obtin ceva decent? Repet, nu vreau power, doar o fidelitate mai inalta. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
x2z1905
|
Trimis: Joi Mai 26, 2016 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, pai atunci poti sa-mi recomanzi o configuratie? Am vazut ca difuzoarele se vand la pereche, mai putin cele de subwoofer - ce as putea pune in locul celui amplasat central, pe bord (care banuiesc ca e de medii) ? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|