Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Upgrade sistem sunet Skoda Superb B6 sedan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
stefan19

Data înscrierii: 14/Mai/2014
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 1:43 pm    Titlul subiectului: Upgrade sistem sunet Skoda Superb B6 sedan Răspunde cu citat (quote)

Salut, masina din titlu, echipata standard cu Radio CD Swing ( cred ca este RCD 310) si difuzoare medii + inalte pe fiecare usa. Sunetul este infundat, inaltele cam tipatoare, la volum ridicat se cam pierde claritatea ...Masina pierde mult din pozitionarea mid-basului din usi, undeva in dreptul scaunului, cele de inalte sunt puse ceva mai bine.
Caut sa fac un upgrade, masina mai sta la mine 2-3 ani. Prima intentie este sa pastrez HU actual - ce variante sunt sa scoatem un sunet bun din el si sa adaugam iesirile RCA pentru amplificator ? ma tenteaza foarte mult o instalare care sa nu atraga priviri.
Vreau sa adaug/schimb pe masina:
1. Difuzoare sistem pe fata
2. Un subwoofer mic ( sealed sau nu ?) in portbagaj
3. Un amplificator 4 canale sau 2 buc, unul 2 canale + monobloc clasa D.
4. Insonorizare usi fata, poate pedalier fata si portbagaj
5. Buget 3500 ron.

Astept cu interes sugestiile voastre si multumesc anticipat.

PS
Da stiu, sunt din Constanta si vreau un sistem de 35 de milioane ..
Very Happy Very Happy

ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu schimbi HU nu are rost sa faci nici o investitie. Ia in considerare si schimbarea playerului si faci ceva frumos in bugetul ala care e de ajuns, zic eu.
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca si la colegul cu B6 Variant, raman la parerea ca o navigatie ar fi foarte ok...se rezolva problema HU- plus ca va aduce un plus la pretul de vanzare al masinii.. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stefan19

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2014 7:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos pentru ajutor.
Aveti dreptate, primul pas ar fi schimbarea hu, confirm din experiența, chiar si cu dif stoc calitatea sunetului cĂąștiga mult. Am schimbat pe logan si recent pe seat Ibiza, la ultimul am pus Kenwood kmm 257 si se aude super pana la 25/30, cu dif oem. Dar mai apar minusuri la instalare, mĂŁștilor nu se potrivesc 100%, mai ramĂąn 2-3 mm Diferențe, la Ibiza mai merge dar la Skoda nu vreau asta.
Doi, cu o fata 1din mai te plimbi in buzunar dar cu una 2din nu cred, iar ideea sa las o navigației de 3000 RON in bord nu-mi surĂąde. Mai mult, eu merg cu navigației separatĂŁ, iar copilul are dvd-ul de tetiera separat.
Trei, ce Spune-ți de un procesor de sunet bit ten, amp Focal doua canale și Focal ps 165 pe fata pentru Ăźnceput ?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2014 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a mai discutat aici putin. Ramane problema conectarii.

http://www.be-loud.ro/forum/amplificator-pentru-instalatie-de-sunet-nu-subwoofer-t14173.html

dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2014 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai intai fa un pic de isonorizare si vezi apoi cum sta treaba.
Uite un site unde gasesti informatie bine structurata
http://www.sounddeadenershowdown.com/how-tos

stefan19

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2014 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de ajutor, dar ultimele doua posturi nu aduc informatii noi.
M-ar interesa daca este vreun utilizator de Audison Bit Ten cu hu stock ?
Am vazut din pacate doar pe net mai multe masini cu sistem decent de sunet pastrand hu original ( un exemplu aici http://www.youtube.com/watch?v=gdZtvASo_ZM ). Ce parere aveti ?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2014 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu citesti ce ti se da cum sa-ti aduca informatii noi ? Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum