|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tks
Data înscrierii: 28/Dec/2014 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Dec 28, 2014 2:42 pm Titlul subiectului: Upgrade SONY CDX-GT610U |
|
|
Salut,
Player-ul meu http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/SONY/CDX-GT610U/ a cam obosit si in curand o sa trebuiasca sa iau unul nou.
Problema e ca nu stiu ce sa iau,macar sa fie putin mai bun ca asta.
Bluetooth nu ma intereseaza,am car kit separat nokia cu bluetooth pe care nu il folosesc,functiile Apple de asemenea nu ma intereseaza fiindca sunt fan Android.CD-ul la fel nu ma intereseaza,la laptop nici macar nu mai am unitate de cd.
Ce imi recomandati? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
tks
|
Trimis: Dum Dec 28, 2014 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce buget sa dau,vreau cat mai ieftin,mi se par oricum scumpe HU si sunt foarte urate...Sa zicem 500 ron +- 100.
Masina e un Nissan Terrano 2 din 2004.
Boxele sunt o problema,trebuie sa ma ocup la vara de asta.Pe spate am doua JBL GTO (nu stiu seria ) ovale pe care scrie "use with amplifier" si pe fata am una JVC din carrefour si una originala (nu am mai schimbat-o pe a doua cand am auzit cat de jalnic se aude prima).
Ideea e ca masina avea boxe ovale pe toate usile si se auzea foarte bine cu cele originale dar a trebuit sa le schimb pentru ca aveau membrana sparta.
Am facut si niste prostii ,am taiat din usi,n-am izolat etc.,si trebuie regandita toata treaba asta dar e mult de munca,asa ca la vara. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
tks
|
Trimis: Dum Dec 28, 2014 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai da cam asta e ideea.
Am cerut parerea aici pentru ca nici n-am cautat nici nu inteleg ce diferentiaza calitatea unui HU.
Masina asta am cam neglijat-o,o am de mult n-am mai mers cu ea,etc. am avut masini cu HU OEM,n-am facut modificari etc.
Prima data dupa ce s-a stricat casetofonul OEM,am luat un player LG la vreo 280 ron LG LCS510IR,bani aruncati pe fereastra,am schimbat boxele alta prostie,dupa am luat un Sony DSX A50 si i-am pus si un subwoofer,si pana la urma un prieten mi-a dat Sony-ul asta vechi dar cel mai bun din cate am pus pe masina.Nu am apucat sa il testez cu sw pentru ca l-am dat.Se auzea doar foarte tare dar nu puteai numi muzica ce era in masina,chiar deranjant.
Acum vreau sa o iau de la capat si in primul rand caut HU fiindca asta e pe duca,nu mai face contact fata bine,l-am tot curatat dar degeaba si in scurt timp trebuie sa iau altul,dar sa fie cat de cat bun,sa nu mai iau din carrefour toate prostiile,cu toate ca sunt ieftine si la indemna pe termen lung ma costa mai mult . |
|
| Sus |
|
 |
stilli Consultant Be loud!

Data înscrierii: 27/Aug/2014 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Dec 29, 2014 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Un player foarte reusit care iti ofera tot ce cauti este modelul asta :
- http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-BT53U/
Momentan are o reducere foarte atractiva.
Iti ofera un sunet foarte bun pe sistemul existen si iti ofera variante de upgrade (amplificare). |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|