|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dkreventon
Data înscrierii: 21/Iul/2014 Mesaje: 1 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iul 21, 2014 3:06 pm Titlul subiectului: Upgrade sunet BMW E91 |
|
|
Salut,
O sa achizitionez un BMW E91 (touring) din 2010/2011 in viitorul apropiat si vreau sa ii fac upgrade la sistemul audio, din moment ce sistemul din fabrica (inclusiv Harman Kadron) suna destul de slab.
Masina pe care o voi cumpara va avea in functie de noroc ori sistemul standard cu 6 boxe, ori Harman Kadon sau HiFi + obligatoriu navigatie cu iDrive.
As vrea sa stiu, in cazul ambelor echipari dpdv. al sunetului (standard sau premium) de ce suma este nevoie pentru a face un upgrade care sa fie si legat la iDrive (adica sa pot in continuare umbla la melodii din joystick si sa le vad pe ecran). Stiu ca de exemplu la un Logan ar fi mai usor din moment ce se poate schimba player-ul.
Ma intereseaza sa am o calitate buna a sunetului, sa fie destul de puternic si sa aiba bass care sa sune .... ca de exemplu subwoofer-ul de la Logitech Z5500 de tip bass reflex.
Nu cred ca un subwoofer dedicat este neaaparat necesar. Am ascultat muzica pentru perioade indelungate de timp de la ford focus 2010 si masina personala, mercedes w212 e class 2010 (sistemele standard) si am fost multumit de bass (vibrau destule prin masina). As vrea doar ceva mai multa intensitate.
Bugetul la care m-am gandit, orientativ, ar fi de 900-1000E. Cam asta ar fi suma care zic eu ca merita bagata in masina. Astept pareri.
Multumesc  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|