|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Cris KGS
Data înscrierii: 23/Aug/2014 Mesaje: 3 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 1:54 pm Titlul subiectului: Upgrade total . . . GOLF MK4. |
|
|
Salutare baieti, am si eu nevoie de niste sugestii pertinente in vederea realizarii unui sistem SQ pentru masina.
E vorba de un Golf MK4, 2002 Hatchback
Bugetul maxim ar fi undeva la 1000 de euro +/- cateva sute, nici sa nu o dam in overkill, nici sa nu ne ajunga.
Momentan masina vine cu difuzoarele si tweeterele stock, fara subwoofer si cu un player aftermarket ( Kenwood KDC-161URY ) .
Vreau SQ, nu sunt atras de bubuielile inutile scoase de woofere de nshpe sute de miliarde de wati imaginari. Vreau un sunet liniar, in special mid-uri si inalte de calitate si eventual un subwoofer care sa stie sa coboare jos de tot in frecvente.
In banii astia o sa vreau :
Boxe (16.5) + tweetere fata si spate
Izolare fonica
Amplificare boxe, woofer
Si nu stiu exact , e nevoie neaparata de un procesor de sunet?
Am montat singur player-ul pe masina si m-am ingrozit cand am vazut cum aratau firele alea, taiate, inadite, color code-ul respectat dar nu prea, fostul player era legat "pe diagonala" , daca vroiai sa dai balance-ul pe stanga se auzea in boxa stanga fata si dreapta spate.
S-ar renta si refacerea instalatiei de sonorizare? Sa fie facuta in paralel cu instalatia masinii, cu siguranta, fire noi si alte prostii, sau e frectie la picior de lemn?
Investitia vreau sa o fac cat mai curand, nu vreau masina de show dar sunt foarte pretentios cand vine vorba de sunet.
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
La cate vrei tu, sa nu crezi ca ai un buget generos... dar s-ar putea sa fii la limita. Numai playerul sare de 10 15 mil, la sq nu ai ce cauta cu playere entry level. Las pe cei care se pricep cu adevarat sa-ti recomande niste ''scule'' care stiu sa cante. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Cris KGS
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Repet, nu vreau nimic care sa fie overkill. Vreau un sistem decent care sa se incadreze in bugetul meu. Nu vreau sa fie high end dar sa bata oarecum in ceea ce inseamna low-middle end.
Nu intentionez sa fiu atat de pretentios, dar sa fie ceva placut auzului. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
In car audio overkill se ajunge foarte greu.Chiar si asa eu i-as spune headroom nici de cum overkill.
De banii aceea ai putea sa te orientezi dupa un player cu crossover bun / player+procesor.
Ca si punct de plecare ar fi Pioneer p88/p99 (playere cu 3way respectiv 4 way) sau o combinatie player-procesor de la Alpine.De exemplu CDA-137BTi + H800 .
Personal prefer playere din gama Pioneer dar aici intervine subiectivitatea. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din ce am inteles eu de la el isi va lua semnal dintr-o tableta via aux in player asa ca s-a dus toata procersarea .... iar player-ul actual Kenwood KDC-161URY nu vrea sa-l schimbe  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Cris KGS
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Schimbam si player-ul, nu e bai. Faza cu tableta o sa fie doar un experiment, mi se pare mai handy decat player-ul. O sa vedem. O sa cercetez piata si pentru alt player. Pioneer-urile imi fac si mie cu ochiul. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2014 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine inteles ca se poate conecta si o tableta pe auxiliar,dar nu va avea aceasi calitate ca un CD bine facut.
Eu personal prefer Pio pentru faptul ca sunt o unitate Stand-Alone si nu au nevoie de procesoare pentru un simplu TA sau 3 way |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|