Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

urgent ajutor plz!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
mirceacaragin
Pasionat

Data înscrierii: 06/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 11:39 am    Titlul subiectului: urgent ajutor plz!!! Răspunde cu citat (quote)

imi poate explica si mie pe unde se pot ascunde cel mai bine firele la un golan pt boxele din spate! cei de la dacia nu au mai avut cablu sa il cableze!!! astept rasp cu promtitudine!! [pate si niste poze m-ar ajuta si mai mult. va multumesc anticipat!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 1:47 pm    Titlul subiectului: Re: urgent ajutor plz!!! Răspunde cu citat (quote)

la ambiance e normal sa nu ai cablaj pe spate. cel mai lejer traseu, sis curt de altfel, e pe sub consola centrala (frana de mana+ schimbator). se desface usor, 3 torx si o piulita de 10. o data ce ai dat-o jos, poti trage cablurile de la player, pana sub mocheta usor si discret. apoi de sub bancheta spate e usor
Sus
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e ambiance e abs plus! dar tot asa cred ca functioneza. consola se desface de la suruburile din suportul de pahare nu? si acolo ar trb sa il pot stercura pe sub mocheta????pana pe rezervor daca imi aduc aminte.........
Sus
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a si inca o intrebare.vreau sa imi achizitionez o statie.cu trb montata am inteles ca se trage cablu de la baterie????pe unde?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, e recomandat ca plusul sa fie de la baterie, iar minusul de la caroserie.
traseul tre sa il gasesti tu, dar la loganuri ai un cauciuc(in partea stanga, undeva deasupra pedalei de ambreaj,daca bagi mana pe dupa placa aia) care se poate scoate de la locul lui si sa bagi cablul pe langa el.
fa o poza la compartimentul motor si iti arat cauciucul in cauza daca nu intelegi la care ma refer.

p.s
firele pt boxe/RCAurile/plusul le poati trage pe la ornamentul de la praguri(cred ca si loganul are),
atentie!
pe partea pe care tragi plusul pt amplificator nu e recomandat sa pui cablul RCA din cauza ca o sa apara niste paraziti in semnal.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mirceacaragin a scris:
a si inca o intrebare.vreau sa imi achizitionez o statie.cu trb montata am inteles ca se trage cablu de la baterie????pe unde?

sfatul meu e sa apelezi la cineva care a mai facut treaba asta, daca nu chiar un atelier specializat

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum