Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

User banat sau client in continuare?

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:15 pm    Titlul subiectului: User banat sau client in continuare? Răspunde cu citat (quote)

Vad ca cele 2 topicuri deschise de mine sunt inchise....ok.Sa incep cu o intrebare...in baza de date a be loud nu exista oare si comenzile anterioare...ma refer la cele nu mai vechi de o luna spre exemplu...acolo ar fi trebuit sa se regaseasca datele care fac atata caz....si a doua daca am sunat de 2 ori la be loud,pe 2 numere diferite si am vb cu aceeasi persoana numarul meu de telefon fiind public,oare chiar nu a ramas in memorie?ma indoiesc odata ce s-a stiut exact ora apelului....un motiv in plus sa cred ca nu valoreaza un client mai mult de un telefon...si Mihai sa sti ca eu nu am facut nesimtit pe nimeni...si acum urmeaza intrebarea...daca comand la be loud ce sanse am sa ajunga intr-un final produsul la mine(intact desigur)?Sunt persoana nongrata sau lasam neintelegerile si continuam intr un mod civilizat...chiar daca aveti dreptul de a va selecta clientii?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si iata ca o parere se poate schimba radical.....nervii intinsi de peste saptamana au vorbit in locul ratiunii!
Imi cer scuze BE LOUD si chiar sunteti niste baieti buni....
Tin sa precizez ca pe langa faptul ca mi a fost procesata comanda super rapid am fost si consiliat(pe banii lor Razz )asupra achizitionarii difuzoarelor celor mai potrivite....deci mea culpa be loud si sper la multe alte colaborari
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne bucuram sa auzim ca ti-ai schimbat parerea. Ma bucur ca te numeri din nou printre clientii nostri multumiti si ca ti-am putut fi de ajutor.

Iti vom expedia difuzoarele luni si te mai asteptam si pe viitor!

(cand primesti pe un telefon 20 de apeluri intr-o ora nu te mai ajuta cu nimic ca un anumit numar e in memoria telefonului la "last calls", toate sunt Smile )

PS
un topic se inchide cand are potentialul de a degenera, nu cand cineva spune ceva incomod. asta e o regula valabila pe orice forum in orice fel de topic
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum