|
|
|
Autor |
Mesaj |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 7:59 pm Titlul subiectului: va rog ajutati ma cu HU KENWOOD pls |
|
|
cum dezactivez modul demo si cum pot sa bag loudness am incercat toate posibilitatile din carte nu stiu care e schema.acesta este HU daca mai are cineva acest model si ma poate ajuta pls help me http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-W3537AY/ _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te duci in setari la demo mode , si apesi dreapta pe joystick pentru cateva secunde , iti va aparea OFF , mi-a luat ceva timp pana am aflat . |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 27, 2007 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
meeerrsiiii foarte mult ,Doamne ce stresant era acel demo muream de oftica.am crezut ca nu merge HU ca e stricat ,l-am resetat )) de nu stiu cate ori ,mersi man _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ai pentru ce |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|