Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Va Rog Ajutati Un Incepator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
danielS

Data înscrierii: 12/Dec/2009

MesajTrimis: Lun Dec 14, 2009 1:06 am    Titlul subiectului: Va Rog Ajutati Un Incepator Răspunde cu citat (quote)

Am incercat o configurare dupa multe topicuri citite pe forum(multumesc tuturor pasionatilor de sunet):masina un Citroen Berlingo;pana acum am achizitionat un player mp3 Pioneer deh 9800 BT si un amplif Ground Zero GZTA 2.150 MK².Am ajuns la momentul cumpararii difuzoarelor iar eu m-am orientat catre Hertz ESK 165.Va rog sa-mi spuneti daca este o alegere buna iar daca nu, daca se poate cateva sugestii.Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Dec 14, 2009 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca difuri mai bine astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/E_136_Esprit/
Sus
danielS

MesajTrimis: Mar Dec 15, 2009 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc cristimac pentru sugestie dar deja am comandat in Germania un sistem hertz esk 165,mi sa parut bun pretul:115 EURO noi.Acum ramane de vazut cum se comporta pe masina impreuna.Daca nu sunt multumit o sa vad ce se poate schimba(de data asta cu ajutorul vostru) dar sper sa fie ok.
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 15, 2009 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am Esk 163, adica si cu medie si sunt foarte incantat de ele.
Daca insonorizezi si le amplifici corespunzator o sa fii foarte multumit.

danielS

MesajTrimis: Mar Dec 15, 2009 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand vreau sa va spun ca montajul o sa-l fac la o firma specializata ,intre timp vreau sa cumpar si ceva material pentru insonorizare ,pana acum m-am orientat catre folii dynamat(altceva nu mai cunosc),daca puteti sa-mi sugerati altceva va multumesc!
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Mar Dec 15, 2009 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ca ansonorizant iti pot propune si asta: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/
E ceva mai econom ca dynamat, ansa dupa mine se descurca la fel de bine, pe majoritatea masinilor pe care am instalat, vezi vei avea nevoie si de pasta brax, pentru plastic

danielS

MesajTrimis: Lun Dec 21, 2009 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze ca nu m-am prezentat la inceput,dar eu va scriu din Belgia asa ca incerc sa ma adaptez la ceea ce gasesc pe aici;in alta ordine de idei astazi am gasit asta: http://www.audiotronics.be/~res01480/dynamat.htm ,nu am comparat cu alte preturi dar o sa mai caut si alte solutii!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum