|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nashuxxl
Data înscrierii: 22/Oct/2012 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Sep 09, 2013 10:39 pm Titlul subiectului: Va rog ajutor JBL gto 1202D si JBL 301.1 |
|
|
Buna ziua stimati oameni,va deranjez si eu cu niste intrebari(sper eu cat de cat pertinente)pentru ca nu ma pot lamuri concret
Se da urmatoarea configuratie:
Difuzor Subwoofer JBL GTO 1202D
(specificatii luate de aici)
subwoofer 30 cm, 12 inch
putere: 300W RMS, 1200W max
raspuns in frecventa: 23Hz - 400Hz
sensibilitate: 93dB
impedanta: 4/1 Ohm (2 bobine x 2 ohm)
diametru de taiere: 285mm (11-3/16")
adancime de instalare: 129mm (5-1/16")
diametru exterior: 316mm (12-7/16")
Si amplificatorul JBL 301.1
(specificatii luate de aici)
amplificator 1 canal (monobloc)
putere:
204 W RMS x 1 la 4 ohmi si ≤ 1% THD + N
294 W RMS x 1 la 2 ohmi si ≤ 1% THD + N
raport semnal / zgomot 77dBA (1 watt la 4 ohmi)
raspuns in frecventa 10Hz – 302Hz (–3dB)
semnal maxim intrare 4.7V
control volum remote (optional)
filtru trece-jos electronic variabil 12 dB
bass-boost variabil
dimensiuni: (H x W x D) 295mm x 313mm x 60mm
Intrebarea mea este urmatoarea(sper sa formulez pe intelesul dumneavoastra)
Acest difuzor are doua bobine de 2 ohmi fiecare(din ce am inteles din intrebat in stanga si in dreapta am inteles ca pot lega fie la 4 ohmi fie la 1 ohm)
O intrebare mai absura este aceea,CE SE INTAMPLA daca conectez doar o bobina de 2 ohmi la iesirea statiei de 2 ohmi?
O alta problema care ma nedumireste pe mine,sa zicem ca nu se poate cum vreau eu mai sus adica sa leg doar o bobina,statia este monobloc,un singur canal,asta am inteles,am gasit urmatoarea schema a acesteia si arata in felul urmator (am atasat schema din manualul acesteia mai jos)
E din aceasta schema reiese ca eu pe iesirile acestei statii pot conecta doua difuzoare,dar ce ar avea daca pe fiecare iesire de acolo as conecta eu cate o borna?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine pentru ca sincer,as vrea ca din acesti 300Wrms ai difuzorului sa pot folosi puterea statiei pe 2 ohmi(294wrms) pe 4 ohmi din specificatii are 204wrms)
Va multumesc anticipat!!!!
Ps-o intrebare bonus:-s Ce grosime de cabluri imi recomandati pentru configuratia de mai sus!???
| Description: |
|
| Filesize: |
141.95 KB |
| Viewed: |
241 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
nashuxxl
|
Trimis: Lun Sep 09, 2013 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din schema de fabrica a amplificatorului reiese ca pot conecta 1 difuzor cu 2 bobine la acele iesiri ale amplificatorului deoarece semnalul dat este MONO si nu exista defazarea in cazul celor stereo care se recomanda mereu sa fie puse in BRIDGE.....
Multumesc anticipat inca o data si astept o parere profesionista din partea dumneavoastra!
|
|
| Sus |
|
 |
nashuxxl
|
Trimis: Mie Sep 11, 2013 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum vin cu ideea,daca iesirea din statie este doar una impartita in doua,si eu pun acel difuzor cu 2 bobine pe 2 ohmi fiecare pe + si - aferent iesirilor din statie,ea va fi 2ohmi pe o iesire si 2 ohmi pe cealalta?sau va fi ca si cum l-as pune in paralel deci 1 ohm!!!...
VA ROG NIMENI nu s-a lovit de asa ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|