| |
| Autor |
Mesaj |
sarpe
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 6 Locație: Galati
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 2:37 pm Titlul subiectului: Va rog, cateva sfaturi |
|
|
Buna ziua, mi-am cumparat o skoda octavia tour si din fabrica a venit cu un un mp3 Sony CDX-GT300 4X50W la care sunt "alaturate" 2 difuri fata( nu stiu ce firma, ce putere) care scot destul de bine inalte si medii.Vreau sa-mi achizitionez 2 difuri spate care sa "aduca" un bass cat de cat multumitor si o fidelitate la fel.
Daca stie cineva sa-mi spuna ce fel de difuzoare sunt cele de pe fata si daca merita sa le schimb (ceeea ce nu prea vreau ca nu dispun de sume mari de bani ).
Nu ma pricep deloc la asa ceva dar nici nu vreu montat tunuri de bass sau twetere sau statii de amplificare.Vreau ceva..... "finut"
Astept sfaturile voastre.
Va multumesc anticipat.. |
|
| Sus |
|
 |
sarpe
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| up...pls |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca esti din galati ...
poate n int la un cico si stam de vb !!!
depinde de ce anume iti doresti de la muzica din masina ta ... banii care vrei sai investesti ... si de multi alti factori !!!
o seara placuta
!!! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
dc imi aduc bine aminte ... masinutza ta din fabrik vine cu niste medii in usi ( nu prea stralucite ) si cu niste inalte in partea superioara a usii ... care isi fac f bine treaba !!!
un rol important il are usa ta ... este f bine izolata ( " inchisa " ) si insonorizata ... !!!
uite un ID deal meu shokaliptiku !!!
ne putem desfasura mult mai bine pe mess !!! |
|
| Sus |
|
 |
sarpe
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Esti in lista mea de mess  |
|
| Sus |
|
 |
sarpe
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai astept sfaturi varog  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce dimensiune iti trebuie pentru spate.. ce are masina din fabrica...
Pe Octavia I sunt de 13 cm, pe Octavia 2 sunt de 16 cm din cate stiu. Pe Octavia Tour nu stiu...
Oricum, daca vrei o auditie cat mai buna, difuzoarele de pe fata conteaza mult mai mult decat cele de pe spate. Nu stiu cum suna ce ai acum dar eu cred ca as alege sa schimb fata intai daca sunt cele din fabrica... (sistem neaparat, nu coaxiale).
Daca aflii ce dimensiune iti trebuie pentru spate, uita-te la niste coaxiale cum ar fi JBL CS, DLS 225/226 sau Magnat Classic... sau spune-ne ce buget ai, poate ne incadram si poti schimba si fata. |
|
| Sus |
|
 |
sarpe
|
Trimis: Dum Oct 08, 2006 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt sarac ) deocamdata am 3.500.000 lei vechi.Cu banii astia cred ca ma incadrez in boxe spate dar nu mai am bani de statie, tun bass si alte "smecherii" ).Nu vreau sa bag multi bani in sistem audio ca nu vreau sa fac impresii pe strada , vreau doar pentru mine fidelitate si bass multumitoare.Cred ca as putea strange si niste bani pentru boxe fata dar in acelasi timp cred totusi ca se aud bine si cele care le am acum adica pana la volum de 18 ( are volum pana in 43 ) se aud bine inaltele si mediile, dupa 18 se aud f tare inaltele. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
350 de lei pentru difuzoare spate inseamna mult, la banii astia iei difuzoare ce trebuie amplificate ca sa dea tot ce stiu.
Tie iti recomand difuzoare de maxim 200 RON care ar merge foate bine pe player si cu restul de bani te gandesti la difuzoare fata. |
|
| Sus |
|
 |
sarpe
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce anume sa-mi pun pe spate???? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe spate, pentru a iti suna bine pe amplificarea de casetofon, dar ca sa fii pregatit si pentru o eventuala evolutie la amplificare de statie, iti recomandam Infinity REF 9613i. Asteptam comanda ta!  |
|
| Sus |
|
 |
mihai_2k2
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 1 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Oct 10, 2006 7:59 am Titlul subiectului: dimensiuni skoda O1 Tour |
|
|
Tweteer-ele (fata & spate)
Diametru exterior 36mm
Adancimea de instalare 20mm
Dif. fata
Diametru exterior 163mm
Diametru gulerului de ghidare 145mm
Adancimea de instalare 50mm
Diametru magnetului 72mm
Dif. spate
Diametru exterior 130mm
Diametru cercului suruburilor de fixare 140mm
Adancimea de instalare 62mm
Diametru magnetului 72mm
Intrebare, si eu sunt in situatia lui Sarpe, dar vreau sa schimb si difuzoarele de pe fata, ce recomandati sa pun in locul lor si in locurile goale de pe spate ?
Am "pe drum" un sistem multimedia CD/DVD/TV tuner, 5x50 Watts,
2.5 Volt 6-Channel RCA Line Level Output (Front, Rear, Center, Subwoofer), High/Low Pass Electronic Crossovers.
Buget alocat difuzoarelor (de preferat joase, medii si inalte sa fie difuzoare separate) undeva pe la 1000-1500 RON.
Astept variante.
Mihai, |
|
| Sus |
|
 |
|