|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nicucotiga
Data înscrierii: 03/Iun/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iun 03, 2014 7:41 pm Titlul subiectului: VA ROG MULT SA MA AJUTATI!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Mi-AM CUMPARAT DE CURAND UN CD PLAYER ALPINE 178BT SI NU STIU CUM SA ACTIVEZ FUNCTIA LOUDNESS, CU TOATE CA LA SPECIFICATIILE LUI SPUNE CA EXISTA ACEASTA FUNCTIE.VA ROG MULT SA IMI SPUNETI SI MIE CUM SE ACTIVEAZA.MULTUMESC Anticipat !!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Mie Iun 04, 2014 7:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai tinut apasat cateva secunde pe butonul de volum?  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
nicucotiga
Data înscrierii: 03/Iun/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 04, 2014 7:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| da,am incercat si asta si imi arata un alt meniu.si nu se are optiunea asta.totusi imi este greu sa cred ca nu are asa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Iun 19, 2014 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Sound Tuning
Bass Engine™ Pro:
Subwoofer Level Adjustment
Subwoofer Phase Select
Subwoofer System Select
4Volt PreOut
Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country and Classical
9-band Parametric Equalizer
Digital Time Correction
Digital Crossover Setting
Application Volume Level Setting
MediaXpander
Power IC Management System
Asadar nu are LOUDNESS.
Intra in setarea pentru MX (MediaXpander) e posibil sa ai acolo ceva similar. Verifica cu atentie in manual totusi. Cu siguranta ai toate setarile trecute acolo. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|