| |
| Autor |
Mesaj |
gill
Data înscrierii: 07/Iul/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:20 pm Titlul subiectului: Va rog Pt un MEgane Sedan 4 boxe de 13 cm |
|
|
Va rog sa ma ajutati cu 4 boxe pe 13 cm din care 2 vreau sa fie cu twetere separate(pt fata) iar doua cu twetere integrate(pt spate),am buget de 4 pana in 5 milioane dar vreau unele cu basul cel ma puternic(stiu k la 13 cm nu pot cere multe dar vreau maxim de bass din ele).Va rog sa ma ajutati.Multumesc ASTEPT OPINII SI PARERI! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: Re: Va rog Pt un MEgane Sedan 4 boxe de 13 cm |
|
|
| amplificate sau pentru player? |
|
| Sus |
|
 |
gill
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: raspuns |
|
|
pt un player alpine 9854R nu vreau sa le amplific
vreau doar sa pot scoate cu ele maximul de putere din cd player si maximul de bass din 13 cm  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: Re: raspuns |
|
|
desi seria C de la DLS suna foarte bine amplificate, pe alpine-ul tau ar suna decent:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C5A/
si pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2105/
tine minte, fata face 80% din treaba, spatele e doar pentru pasagerii spate, nu si pentru urechile tale. eu zic sa te uiti bine la C5A, poate pe viitor iti vei lua un amplificator micut pentru ele. sau poate vei dori in viitor un subwoofer? in cazul asta, un amplificator pe 4 canale te va ajuta sa amplifici si fata si subul. dar si daca nu ai astfel de planuri, tot vei avea un sunet bun si direct pe player. |
|
| Sus |
|
 |
gill
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:45 pm Titlul subiectului: multumesc |
|
|
Multumesc Asus ,la DLS ma gandeam si eu si vor fi alegerea mea ,pe spate as vrea totusi sa pun unele de 50 de watti reali ca si cele pe fata(poti sa imi recomanzi ceva tot cu tweter-ul integrat?)aaaa 2 intrebari mai am la tine un pic of topic in sensul ca daca le cumpar de la voi ma ajutati cu instalarea(montarea) si a doua intrebare pt alpine-ul meu un adaptor pt telecomanda la volan gasesc la voi?(un pret ceva)?scuze de oftopic dar am puse intrebarile astea si pe sectiunea de cd-mp3 si nu mi-a raspuns nimeni |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: Re: multumesc |
|
|
cei 50W reali ar fi putin inutili...spatele nu-l vei amplifica oricum niciodata, si sensibilitatea jbl-urilor in cauza e mai mult decat ok. cu alte cuvinte, degeaba iei ceva mai puternic, se vor auzi la fel, chiar mai prost...mai puternice de obicei sunt facute pentru amplificator, in schimb CS2105 e facut sa se impace perfect cu cei 18-25W ai player-ului (depinde de model).
legat de montaj, specifica in comanda ca doresti si montaj si vei primi ulterior asistenta necesara. adaptoarele difera ca pret in functie de masina si tipul playerului. mai multe informatii poti afla daca suni la numerele de pe site. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
|
| Sus |
|
 |
gill
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: merci |
|
|
multumesc din nou,interesanta optiune..acum tre sa ma hotarasc si sa cumpar...multumec Asus,o seara buna!ps.cand le voi instala pe masina(asta dupa ce o sa le cumpar ) o sa postez aici primele impresii. |
|
| Sus |
|
 |
|