|
|
|
Autor |
Mesaj |
kye04
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: Va rog sa imi recomandati o configuratie |
|
|
Salutare.Imi place muzica,imi plac basii dar pina acum nu mi-am permis o masina pe care sa imi pun asa ceva...si nici banii respectivi.
partea proasta este k nu prea am experienta in asa ceva de aceea va cer sfatul.
Am un Golf IV cu sistemul original de sonorizare.Sincer va zic,sunt extrem de incintat de cum se aude.Vreau totusi si un bas mai pregnant,ceva mai duuum.
Am un MP3 pioneer de care iar sunt incintat.
Asadar ceea ce imi trebuie este o statie si un amplificator.
Zilele trecute am fost in bulgaria si am vazut in actiune asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_300/ legat tot la o statie Blaupunkt.
Se auzea superb.Nu atit taria cit acea pregnanta (hertzi josi) care chiar si la un volum mic facea sa tremure tot ceea ce era prin imprejurimi.
Caci din cite am observat,sunt difuzoare si difuzoare...
Mai am un alt golf care tot asa,instalatia originala se auzea super,insa in timp au cedat difuzoarele din fata.
Le-am inlocuit cu altele Pioneer originale,care intr-adevar tipa mai tare dar nu mai au acel sunet fiziologic, acel bas gros si in acelasi timp fin.
De aceea va rog sa imi spuneti ce mi-ati recomanda?
Suma maxima (statie + woofer) sa nu depaseask 6,5 milioane.
Merci anticipat. |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca sa ai ceva bass de calitate trb sa mai strangi cateva milioane |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
Sus |
|
 |
pidigi Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 60 Locație: Oradea
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu tot din 6.5 mil am pus bass in masina. Eu am ales http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W306C/(2.900.00) , +un amplificator M'N'C Hurricane 400 W RMS(Bridge)(2.500.00) + siguranta(mnc)(250.000) + cutie inchisa(500.000)
Nu pot sa ma duc la SPL dar eu zic ca suna destul de bine |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 7:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Kye04, cumpara subul si iti vand eu statia blaupunkt la 230lei, cu 50lei mai ieftin, este intacta. mie imi trebuie ceva pe 4 canale.
stiu cum se aud boxele originale, dar le-am facut cadou, ca nu le vroia nimeni. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|