| |
| Autor |
Mesaj |
b.erik
Data înscrierii: 22/Mai/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 22, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: va rog sa ma ajutati daca aveti vreo idee ! Golf 3! |
|
|
sa incep cu inceputul ! ... Golf 3 din '96 1.9 TDI resoftat cu 124 cai.2 usi 0 rugina doar la portbagaj(acol unde toate au problema asta...dar rezolvat!)
intrebarea mea tine de audio , mai precis ... am o instalatie completa BOSE dintr`un audi A8 (amplif,subwwofer[care se pune in locul roatei de rezerva]boxe fatza , boxe spate , tweetere tot tot)
problema este ca audi lucreaza pe cablu optic...dar sa rezolvat si asta...acum intrebarea mea este ce pot sa fac cu usa din fatza sa nu se auda ceva ca si cum ti-ai pune o batista in fata gurii si vorbesti!...si ... ce pot face daca boxele sunt pe 2 ohmi , respectiv 1...si playeru e 4 ohmi(nu este cel de la A
multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
angel-boy Priceput
Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 513 Locație: Constanta City
|
Trimis: Sâm Mai 23, 2009 11:42 am Titlul subiectului: Re: va rog sa ma ajutati daca aveti vreo idee ! Golf 3! |
|
|
| b.erik a scris: | sa incep cu inceputul ! ... Golf 3 din '96 1.9 TDI resoftat cu 124 cai.2 usi 0 rugina doar la portbagaj(acol unde toate au problema asta...dar rezolvat!)
intrebarea mea tine de audio , mai precis ... am o instalatie completa BOSE dintr`un audi A8 (amplif,subwwofer[care se pune in locul roatei de rezerva]boxe fatza , boxe spate , tweetere tot tot)
problema este ca audi lucreaza pe cablu optic...dar sa rezolvat si asta...acum intrebarea mea este ce pot sa fac cu usa din fatza sa nu se auda ceva ca si cum ti-ai pune o batista in fata gurii si vorbesti!...si ... ce pot face daca boxele sunt pe 2 ohmi , respectiv 1...si playeru e 4 ohmi(nu este cel de la A
multumesc anticipat! |
Eu nu prea am inteles chestia cu batista in fata guri , poate te referi la isonorizare " atenueaza zgomotul panouri usi, bord, plafon, portbagaj etc
produs de masina si vibratiile produse de difuzoare ducand la o calitate superiora a sunetului " _________________ www.k-lumea.ilive.ro
ALPINE CDA-9853R , HIFONICS Industria HFI6.2c , Magnat RX44 , CLARION SW2512 |
|
| Sus |
|
 |
b.erik
|
Trimis: Sâm Mai 23, 2009 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adica se aude un barait la orice nivel de bass |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mai 23, 2009 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cumva e descentrat difuzorul ?
atentie... daca ai pus pe player difuzoare pe 2 ohmi s-ar putea sa ai probleme daca asculti prea tare... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
b.erik
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am aflat care e problema!...boxa din usa fata nu are loc (sta ca intr`o cutie ...MICA)si nu comunica cu restul usii...ceva idei ce as putea face?...am auzit de niste inele mdf ... ar fi o solutie? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu comunica difuzorul cu restul usii ai cateva solutii:
- decupat gaura in usa pentru difuzor, dupa care prins inel mdf si eventual insonorizare.
- cutie de fibra prinsa custom pe usa (care sa fie ceva mai iesita in relief, pentru a asigura un volum cat de cat). |
|
| Sus |
|
 |
b.erik
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
va multumesc pentru sfaturi , voi tine cont de ele.
daca m`ati putea ajuta si cu rezistenta ati fi domni...ce pot face cu boxele de 1 ohm si 2?exista filtre?sau alte idei? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-a raspuns o&g - daca nu asculti prea tare e ok. Nu le forta.
Cu placere. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mai 26, 2009 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
usile de golf 3 sunt cam aiurea de lucrat eu ma lupt cu ale mele de ceva timp...zilele astea mai fac una alta la ele, daca esti interesat pun si niste poze! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
b.erik
|
Trimis: Mar Mai 26, 2009 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in sfarsit cineva care intelege despre ce vorbesc!... te rog sa postezi niste poze cand ai timp sa vad si eu!multumesc anticipat!!! |
|
| Sus |
|
 |
|