| |
| Autor |
Mesaj |
good man
Data înscrierii: 20/Apr/2011 Mesaje: 4 Locație: --------------------------------
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 5:36 pm Titlul subiectului: va rog sa ma sfatuiti in alegerea unui player auto |
|
|
buna ziua! astazi m-am inscris pe acest forum si va rog sa ma ajutati in alegerea unui HU.momentan pe masina am un player kenwood kdc 5041UAY cumparat in 2008.merge foarte bine,dar m-am hotarat sa mai evoluez si eu un pic.ce ma enerveaza la el este butonul gen joystyck ,care cateodata din manevrare da alte comenzi decat cea pe care ti-o doresti.masina este focus 1 si la difuzoarele stock ale masinii am adaugat eu suplimentar tweetere si de curand un amplificator si subwoofer .auditia ,este zic eu destul de buna(nu ma intereseaza sa bubuie si sa tremure toata masina,ci calitatea sunetului).dar,cum am spus vreau sa schimb ceva si in aspectul playerului.de aceea m-am orientat spre doua modele apropiate la pret,si anume ALPINE IDA X 311RR si PIONEER 6300 SD. ambele sunt de la be loud.nu sunt adeptul sh-ului pt ca am vazut multe tepe luate.ce doresc eu de la noul player este un sunet cat mai bun(i-mi place ca "inaltele" sa se auda cat mai bine),sa aiba un design cat mai atragator si iesire pentru sw,nu-mi plac playerele cu multe zorzoane si luminite si animatii fel de fel.primul care m-a atras este alpine.ce parere aveti?puteti sa-mi dati un sfat in aceasta privinta? am vazut ca sunt oameni foarte competenti pe acest forum.bugetul meu este maxim 700 ron.multumesc foarte mult!!!!!!!!
| Description: |
|
| Filesize: |
12.34 KB |
| Viewed: |
1366 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
12.74 KB |
| Viewed: |
1366 Time(s) |

|
_________________ CEZAR P |
|
| Sus |
|
 |
good man
Data înscrierii: 20/Apr/2011 Mesaje: 4 Locație: --------------------------------
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici o parere? nu foloseste nimeni aceste doua playere?
|
| Sus |
|
 |
good man
|
Trimis: Vin Apr 22, 2011 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nimeni nu a avut nimic de apus,am ales pioneerul.sa fiti sanatosi. VA DORESC TUTUROR PASTE FERICIT!!!!
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Vin Apr 22, 2011 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine alegeai alpine dar e bun si ce ai ales
_________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mar Mai 31, 2011 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer ...te-ai grabit putin , ca nu ai asteptat sa vada cineva postul tau , nu ma refer la mine...cum a spus si costy as fi facut la fel ca el as fi ales alpinele... insa asta e sa fii si tu sanatos...se spune asa: vrei bassss ia-ti pioneer ... tu vroiai ceva mai spre inalte era mai bun alpinele , nu spun ca nu are inalte pioneerul ...asta e
trebuia sa te uiti in prezentari sisteme si ai fi vazut acolo cam pentru ce au optat baietii
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
| Sus |
|
 |
good man
|
Trimis: Mie Iun 01, 2011 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare tuturor! excelent pioneerul.are tot felul de reglaje pe partea de amplificare.am de toate si inalte asa cum doream si bass mai mult decat suficient.pe partea de receptie radio este net superior kenwoodului.plus de asta, culoarea tastelor si fundalul alb ecranului sunt identice cu luminile bordului si ceasurilor(acesta a fost un criteriu f important in alegerea lui).au evoluat foarte mult cei de la pioneer.sunt foarte foarte multumit de aparat.nu am nimic de reprosat pana acum.sper sa fie si fiabil.toate cele bune!!!!
|
| Sus |
|
 |
|