Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

va rog sa ma sfatuiti in alegerea unui player auto

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
good man

Data înscrierii: 20/Apr/2011
Locație: --------------------------------

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2011 5:36 pm    Titlul subiectului: va rog sa ma sfatuiti in alegerea unui player auto Răspunde cu citat (quote)

buna ziua! astazi m-am inscris pe acest forum si va rog sa ma ajutati in alegerea unui HU.momentan pe masina am un player kenwood kdc 5041UAY cumparat in 2008.merge foarte bine,dar m-am hotarat sa mai evoluez si eu un pic.ce ma enerveaza la el este butonul gen joystyck ,care cateodata din manevrare da alte comenzi decat cea pe care ti-o doresti.masina este focus 1 si la difuzoarele stock ale masinii am adaugat eu suplimentar tweetere si de curand un amplificator si subwoofer .auditia ,este zic eu destul de buna(nu ma intereseaza sa bubuie si sa tremure toata masina,ci calitatea sunetului).dar,cum am spus vreau sa schimb ceva si in aspectul playerului.de aceea m-am orientat spre doua modele apropiate la pret,si anume ALPINE IDA X 311RR si PIONEER 6300 SD. ambele sunt de la be loud.nu sunt adeptul sh-ului pt ca am vazut multe tepe luate.ce doresc eu de la noul player este un sunet cat mai bun(i-mi place ca "inaltele" sa se auda cat mai bine),sa aiba un design cat mai atragator si iesire pentru sw,nu-mi plac playerele cu multe zorzoane si luminite si animatii fel de fel.primul care m-a atras este alpine.ce parere aveti?puteti sa-mi dati un sfat in aceasta privinta? am vazut ca sunt oameni foarte competenti pe acest forum.bugetul meu este maxim 700 ron.multumesc foarte mult!!!!!!!!

IDA-X311RR.jpg
 Description:
 Filesize:  12.34 KB
 Viewed:  1366 Time(s)

IDA-X311RR.jpg

DEH-6300SD.jpg
 Description:
 Filesize:  12.74 KB
 Viewed:  1366 Time(s)

DEH-6300SD.jpg

good man

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2011 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici o parere? nu foloseste nimeni aceste doua playere?
good man

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nimeni nu a avut nimic de apus,am ales pioneerul.sa fiti sanatosi. VA DORESC TUTUROR PASTE FERICIT!!!!
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine alegeai alpine dar e bun si ce ai ales
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mar Mai 31, 2011 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer ...te-ai grabit putin , ca nu ai asteptat sa vada cineva postul tau , nu ma refer la mine...cum a spus si costy as fi facut la fel ca el as fi ales alpinele... insa asta e sa fii si tu sanatos...se spune asa: vrei bassss ia-ti pioneer ... tu vroiai ceva mai spre inalte era mai bun alpinele , nu spun ca nu are inalte pioneerul ...asta e

trebuia sa te uiti in prezentari sisteme si ai fi vazut acolo cam pentru ce au optat baietii Very Happy

good man

MesajTrimis: Mie Iun 01, 2011 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare tuturor! excelent pioneerul.are tot felul de reglaje pe partea de amplificare.am de toate si inalte asa cum doream si bass mai mult decat suficient.pe partea de receptie radio este net superior kenwoodului.plus de asta, culoarea tastelor si fundalul alb ecranului sunt identice cu luminile bordului si ceasurilor(acesta a fost un criteriu f important in alegerea lui).au evoluat foarte mult cei de la pioneer.sunt foarte foarte multumit de aparat.nu am nimic de reprosat pana acum.sper sa fie si fiabil.toate cele bune!!!!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum