Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

va rog sa va dati cu parerea!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
miezu'
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 9:59 pm    Titlul subiectului: va rog sa va dati cu parerea! Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de ceea c vreau sa fac:pe un logan- am hu gt-300 si vreau sa ii pun pe fata dls 225 si pe spate dls r964 amplificate de dls ca22!!cum credeti k o sa sune?aaa ink ceva :c kit de cabluri imi trebuie(dak imi trebuie)?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 10:44 pm    Titlul subiectului: Re: va rog sa va dati cu parerea! Răspunde cu citat (quote)

as pune dls b5 pe fata (sistemul e de preferat fata de coaxial pe fata), sau daca te tine buzunarul, dls c5. amandoua merg direct pe player. pe spate e ok, dar nu stiu sigur daca incap ovalele alea de centura din mijloc. daca n-ai centura nu-i bai. si inca ceva ce recomand la toata lumea cu logan...din proprie experienta (si eu am logan), pune ceva pe tabla aia din spate, va zbarnai. va suna bine, cat de bine poate suna un sistem fara subwoofer.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as recomanda sa investesti mai mult in dif fata decat spate.
Ia in calcul si varianta PS5 amplificat fata si 269 pe player pe spate...
Sau daca vrei neaparat sa amplifici spatele si nu fata, ia 962 amplificat pe spate astfel incat sa te poti baga la un sistem pe fata, B5 sau C5 cum zice si asus.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum