|
|
|
Autor |
Mesaj |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 9:59 pm Titlul subiectului: va rog sa va dati cu parerea! |
|
|
ce parere aveti de ceea c vreau sa fac:pe un logan- am hu gt-300 si vreau sa ii pun pe fata dls 225 si pe spate dls r964 amplificate de dls ca22!!cum credeti k o sa sune?aaa ink ceva :c kit de cabluri imi trebuie(dak imi trebuie)? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 10:44 pm Titlul subiectului: Re: va rog sa va dati cu parerea! |
|
|
as pune dls b5 pe fata (sistemul e de preferat fata de coaxial pe fata), sau daca te tine buzunarul, dls c5. amandoua merg direct pe player. pe spate e ok, dar nu stiu sigur daca incap ovalele alea de centura din mijloc. daca n-ai centura nu-i bai. si inca ceva ce recomand la toata lumea cu logan...din proprie experienta (si eu am logan), pune ceva pe tabla aia din spate, va zbarnai. va suna bine, cat de bine poate suna un sistem fara subwoofer. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu as recomanda sa investesti mai mult in dif fata decat spate.
Ia in calcul si varianta PS5 amplificat fata si 269 pe player pe spate...
Sau daca vrei neaparat sa amplifici spatele si nu fata, ia 962 amplificat pe spate astfel incat sa te poti baga la un sistem pe fata, B5 sau C5 cum zice si asus. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|