Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

va rog un mic ajutor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
SoundX

Data înscrierii: 31/Ian/2013

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2013 10:44 am    Titlul subiectului: va rog un mic ajutor Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor...

Se dau urmatoarele:

1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/

2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MPE_2.16_/

3. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-1750S/

4. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Titan/Titan_TS-6.2W/

---------------------------------------------------------------------------------------

Detin o Skoda Fabia Hatchback si am un HU Pioneer (4x50) instalat.
As dori sa stiu care difuzoare de mai sus se potrivesc cel mai bine ptr a le pune DIRECT pe acest player (fara amplificare), sa scot un sunet cit de cit OK, adica sa se auda putin peste cel STOCK si sa nu distorsioneze. Nu am nevoie de sunet sa ma dea afara din masina vreau un bass-medii decent nu cer super VOLUM.
GUGET: 200-250 Ron

Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2013 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cele enumerate as alege cele de la alpine pentru ca sunt mai potrivite pentru player!
SoundX

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2013 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_suceava a scris:
Din cele enumerate as alege cele de la alpine pentru ca sunt mai potrivite pentru player!

gata m-am decis. Mac Audio ramane.
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Dum Feb 17, 2013 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pun pariu ca se aud mai prost decat cele stock
Sus
SoundX

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2013 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kido22 a scris:
Pun pariu ca se aud mai prost decat cele stock

Dece sa vor auzi mai prost, EXPLICATIE plz...!!! nu dam cu presupusul ....thx
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Feb 20, 2013 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confirm si eu cele spuse de colegul forumist. Difuzoarele stock de pe masinile din grupul vag sunt destul de bune in ceea ce priveste calitatea sunetului. Nu sunt cele mai potrivite pentru putere dar cu siguranta se aud mult mai bine decat acele mac-uri. Nu face prostia sa dai banii pe ele..nu sunt cu nimic mai bune..nici din specificatii...nici din constructia lor si calitatea materialelor. Mai bine mai pui ceva bani si cauti ceva pe la bursa..sau daca vrei iti pot da un pont pe privat ca aici s-ar considera reclama.
Sus
SoundX

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2013 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yoiedi a scris:
Confirm si eu cele spuse de colegul forumist. Difuzoarele stock de pe masinile din grupul vag sunt destul de bune in ceea ce priveste calitatea sunetului. Nu sunt cele mai potrivite pentru putere dar cu siguranta se aud mult mai bine decat acele mac-uri. Nu face prostia sa dai banii pe ele..nu sunt cu nimic mai bune..nici din specificatii...nici din constructia lor si calitatea materialelor. Mai bine mai pui ceva bani si cauti ceva pe la bursa..sau daca vrei iti pot da un pont pe privat ca aici s-ar considera reclama.

Crezi ca sar auzi foarte bine cu Dieci DSK 165.3 ??? ( asta ma gindeam acum sa mai string cv bani si sa le iau pe acestea!
Se aud peste cele stock ( claritate , cv bass ) ??

P.S yoiedi te astept cu un PM (sa imi zici pontul)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum