| |
| Autor |
Mesaj |
SoundX
Data înscrierii: 31/Ian/2013 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Joi Ian 31, 2013 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cele enumerate as alege cele de la alpine pentru ca sunt mai potrivite pentru player! _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
SoundX
|
Trimis: Joi Ian 31, 2013 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| costy_suceava a scris: | | Din cele enumerate as alege cele de la alpine pentru ca sunt mai potrivite pentru player! |
gata m-am decis. Mac Audio ramane. |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Dum Feb 17, 2013 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pun pariu ca se aud mai prost decat cele stock |
|
| Sus |
|
 |
SoundX
|
Trimis: Mar Feb 19, 2013 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| kido22 a scris: | | Pun pariu ca se aud mai prost decat cele stock |
Dece sa vor auzi mai prost, EXPLICATIE plz...!!! nu dam cu presupusul ....thx |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Mie Feb 20, 2013 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Confirm si eu cele spuse de colegul forumist. Difuzoarele stock de pe masinile din grupul vag sunt destul de bune in ceea ce priveste calitatea sunetului. Nu sunt cele mai potrivite pentru putere dar cu siguranta se aud mult mai bine decat acele mac-uri. Nu face prostia sa dai banii pe ele..nu sunt cu nimic mai bune..nici din specificatii...nici din constructia lor si calitatea materialelor. Mai bine mai pui ceva bani si cauti ceva pe la bursa..sau daca vrei iti pot da un pont pe privat ca aici s-ar considera reclama. |
|
| Sus |
|
 |
SoundX
|
Trimis: Vin Feb 22, 2013 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| yoiedi a scris: | | Confirm si eu cele spuse de colegul forumist. Difuzoarele stock de pe masinile din grupul vag sunt destul de bune in ceea ce priveste calitatea sunetului. Nu sunt cele mai potrivite pentru putere dar cu siguranta se aud mult mai bine decat acele mac-uri. Nu face prostia sa dai banii pe ele..nu sunt cu nimic mai bune..nici din specificatii...nici din constructia lor si calitatea materialelor. Mai bine mai pui ceva bani si cauti ceva pe la bursa..sau daca vrei iti pot da un pont pe privat ca aici s-ar considera reclama. |
Crezi ca sar auzi foarte bine cu Dieci DSK 165.3 ??? ( asta ma gindeam acum sa mai string cv bani si sa le iau pe acestea!
Se aud peste cele stock ( claritate , cv bass ) ??
P.S yoiedi te astept cu un PM (sa imi zici pontul) |
|
| Sus |
|
 |
|