Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[VAND] 2x12" Alpine type r & amplificator & ...
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
Spliffu
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010
Locație: Bwukale

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 7:21 pm    Titlul subiectului: [VAND] 2x12" Alpine type r & amplificator & ... Răspunde cu citat (quote)

Cum spune si titlul, se vand doua Alpine type r, mai exact swr 1222D 2x2 ohmi si amplificator Power acoustik bamf-5500/1d. Amplificatorul l-am luat de nou, adus de cineva de afara, n-are 1 an de zile. Difuzoarele au fost aproape noi, nici rodajul nu-l aveau facut cand le-am luat.
Amplificatorul are capacul schimbat, original vine cu o prostie de plastic, care m-am gandit ca daca se incinge sa n-am surprize, in rest n-a fost reparat, nu s-a umblat in el niciodata. La fel si difuzoarele, au mers doar pe acest amplif, nu sunt rebobinate sau alte interventii. Nu sunt forjate ca n-am avut cu ce sa dau in ele si nici pe partea de curent n-am stat bine, o baterie calciu de 65 de amperi pe alternator de 100. Difuzoarele au rulat puse in 4 ohmi. Amplficatorul e cotat la 3200w la 1 ohm, binenteles, asta o crede mutu, dar pe net au testat baietii, ajunge la vreo 3300w dar la 16v, la 14,4 cu un deep bun si un alternator capabil ar trebui sa fie un amplificator decent. Amplificatorul are cutie, telecomanda pe fir, exact cum a venit, inclusiv stickerul cu logo si manual, din pacate la difuzoare nu mai am cutiile.
Plus doua incinte, una de 70 de litri cu acordaj 35hz, a fost modificat de la 38 si una de 145 L cu acordaj 30. Momentan la asta mare n-am porturile, doua tuburi de diametru 100mm si lungime 250. La care as vrea sa adaug, pentru cei sceptici, ca daca "fluiera" vreun port, eu il mananc cu mustar si paine. Cea de 70 are port L, ambele mochetate, conectori metalici, cablu 2x2.5, antifonate, mdf de 18. O sa pun poze.
Amplificatorul si difuzoarele pleaca doar impreuna, cel putin momentan, da, stiu ca e greu sa se dea si pe bucari, dar ambele. Asa ca pretul este de 1700 de lei.
Incintele, 200 lei oricare din ele. Desi ma indoiesc sa ia cineva tot pachetul, ar fi 2000 de lei.
Video 1
Video 2
Ca sa ma explic, ca lumea o sa zic scor mic pentru doua type r, 1-bateria, 2-alternatorul, 3-player (o trompeta de sony cu 2v pe iesire), 4-incinta de muzica, 5-masina neantifonata.
Bateria deja aproape franjuri, am venit cu redresor dupa mine la brasov plus inca un calciu tot de 65 de amperi sa fiu sigur ca nu raman p-acolo.
Motivul vanzarii, desigur upgrade, dar fac upgrade total, incepand cu masina.
Mentionez ca cel putin momentan preturile sunt fixe si nenegociabile. Ca sa nu pierdem timpul aiurea, nu raspund la intrebari gen ultimul pret, nu trimit in provincie. Proba pe masina clientului pentru ca eu am dat toate cablurile jos de pe masina.
Daca am omis ceva, va rog, intrebati.
Contact aici, mp, spliff[@]sud-berceni[.]ro sau spliff[@]turntablism[.]ro.

Ultima modificare efectuată Spliffu la Mie Noi 30, 2011 10:28 pm, modificat de 4 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alte poze.
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alte poze.
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ultima serie.
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Valabil.
soricelg
Pasionat

Data înscrierii: 08/Noi/2011

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vinzi separat amplifu?
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 15, 2011 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Valabil.
laviniup

Data înscrierii: 03/Dec/2011
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Dec 23, 2011 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut,schimbi cele 2 difuzoare cu jbl w15gti mk2 ? este impecabil !
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 23, 2011 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu schimb cu nimic, mersi de oferta.
emarius2004

Data înscrierii: 09/Sep/2011

MesajTrimis: Mar Dec 27, 2011 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vinzi separat un difuzor?
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 27, 2011 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu se vand separat.
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 14, 2012 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Valabil.
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2012 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De actualitate din nou. Cu mentiunea ca se vand doar difuzoarele si incintele, amplificatorul nu se mai vinde.
Difuzoarele + oricare dintre incinte, 750 lei, cu ambele incinte 800 lei. Incintele separat daca intereseaza pe cineva, vorbim.

figo_jr
Pasionat

Data înscrierii: 24/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2012 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am onoarea sa spun ca au ajuns la mine. Nota 10 pentru Spliffu.
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2012 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa le folosesti cu placere si daca te tenteaza si cealalta incinta sa-mi spui ca ti-o pastrez.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum