|
|
|
Autor |
Mesaj |
mircearacoviceanu
Data înscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Mai 07, 2008 6:23 pm Titlul subiectului: Vand amplificator si subwoofer SUPER PRET |
|
|
Mi-am cumparat de Craciun in 2007 niste jucarii pe care vreau sa le vand acum, din cauza ca cealalalta mare pasiune a mea este ciclismul si mai am nevoie de niste bani urgent.
Asadar, jucariile sunt:
ok, le dau cu 280euro pe amandoua, e ok asa? ca vad ca nu s-a inghesuit nimeni sa fac o oferta
Una bucata amplificator: THE T.AMP E800 http://www.thomann.de/gb/the_tamp_e800.htm
Si una bucata subwoofer ... aici e mai greu de explicat, jucaria asta a fost facuta de ronniedexterjackson, asa cred ca are nickname, iar cei care au mai luat de la el, stiu despre ce e vb. Il keama bogdan si e din Timisoara. Jucaria are, cu aproximatie cam 1m inaltime, si 80cm lungime si latime, este mochetat negru, si are 2 magnat xpress 15 puse unul in spatele celuilalt, cam 900w impreuna.
Nu ma apuc sa le laud, pentru ca nu e cazul, cine stie cum merg, stie. Pretul la difurile magnat a fost de 400 lei, iar cutia m-a costat incat 400, iar amplificatorul este 135 de euro nou. Eu le-am folosit maximum 2-3 luni. Nu, nu au patit nimic, pur si simplu s-a intamplat sa ma mut si nu le-am mai montat la loc dupa ce m-am mutat... de lene. In fine, vreau sa le dau cat mai repede pentru ca imi trebuie bani pentru bicicleta, motiv pentru care astept o oferta pentru amandoua. Deci nici nu se pune problema sa nu mearga. Le dau cu cabluri.
Toate bune! Eu sunt din Bucuresti si nu va asigur transportul din cauza ca astea sunt jucarii de facut hernie cu ele.
ok, le dau cu 280euro pe amandoua, e ok asa? ca vad ca nu s-a inghesuit nimeni sa fac o oferta
id de mess mircearacoviceanu |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|