|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
calin_czy
Data înscrierii: 22/Ian/2010 Mesaje: 21 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Apr 02, 2015 5:09 pm Titlul subiectului: Vand CD Player MP3 Alpine CDA-9812RB |
|
|
Alpine CDA-9812RB in stare buna, urme normale de utilizare, se vede si in poze. Butoanele nu sunt sterse/uzate. Toate setarile functionale. Cablurile de conectare originale. Rama nu este originala (se vede si in poze).
Pret: 200 RON
Il vand pentru ca am renuntat la planurile "marete" cu sistemul audio - nu prea pot scoate mare lucru din masina pe care o am acum (masina mica, diesel, zgomotoasa si cu o gramada de vibratii).
As fi interesat si de un schimb cu ceva cu USB.
Prefer predare personala in Cluj-Napoca, dar, la nevoie, trimit si prin curier, cumparatorul alege curierul si suporta costurile de transport.
Radio CD cu MP3
compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / CD text
DAC pe 1 Bit
Ai-NET
Functie Music Scan
4 x 60W V-DRIVE
3 preout-uri de 4V(front, rear, subwoofer)
Pregatit Versatile Link™
Functie MediaXpander™
Control volum subwoofer
Filtre HP/LP cu 3 pozitii
Reglaj frecventa centrala Bass/Inalte
Ajustarea largimii de banda bass
Time Correction pe 4 canale cu ajustare digitala
Functie Bass Focus
Selectarea tipului de bass
Un link cu manualul de utilizare, aici gasiti mai multe detalii: http://www.alpine-europe.com/fileadmin/user_upload/manuals//history_products/CDA-9813R/OM_CDA-9813R_EN.pdf
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Apr 02, 2015 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e cam ieftin? din poze starea pare a fi excelenta _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
calin_czy
|
Trimis: Vin Apr 03, 2015 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Intr-adevar e in stare foarte buna. Despre pret, am vazut si eu pe net ca preturile cerute sunt mai mari, dar am vazut ca nici nu se vand. Este un model foarte bun, dar totusi vechi, piata e restransa la pasionati. Personal, eu am dat 200 de lei pe el in toamna, fara cabluri. Apoi am gasit cablurile originale la un pret bun si asta a fost. Nu fac bisnita cu asa ceva, pur si simplu am renuntat la planurile cu muzica in masina, si as vrea ceva cu usb pentru comoditate, in detrimentul calitatii. Oricum, la masina pe care o am acum, numai cand stau pe loc, cu motorul oprit pot sa ma bucur de o auditie placuta. |
|
| Sus |
|
 |
calin_czy
|
Trimis: Vin Apr 03, 2015 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu niste detalii importante: Se pare ca acest model de cd player are un cablu de alimentare mai special, care ar face posibila iesirea de 4V pe RCA. Eu nu detin acest cablu, ci un cablu simplu de cd player alpine. Din cate am inteles de la un coleg de aici de pe forum, fara acel cablu, nivelul la iesire este 2V. Am testat toate iesirile (fata, spate, subwoofer) si sunt functionale, dar doar la nivelul unui cd-player normal.
Ca urmare, pretul devine 120 RON.
Mai jos aveti cateva poze facute azi si un film cu functionarea:
https://www.youtube.com/watch?v=KQ2ltdgIh6M |
|
| Sus |
|
 |
calin_czy
|
|
| Sus |
|
 |
GeorgeGXG
Data înscrierii: 12/Dec/2014 Mesaje: 47 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Apr 03, 2015 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un om foarte serios, recomand! Stima |
|
| Sus |
|
 |
calin_czy
|
Trimis: Lun Apr 06, 2015 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| CD Player-ul a plecat catre GeorgeGXG. Multumesc be-loud pt gazduire! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|