Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VAND Dieci DSK 165

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
ender

Data înscrierii: 04/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 11:40 pm    Titlul subiectului: VAND Dieci DSK 165 Răspunde cu citat (quote)

VAND sistem de boxe: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165/
pret 250RON
sunt luate de 1 luna.garantie 1 an
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ender

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wha nimeni?Neutral
Vreau sa le dau ca mi am luat statie..shi cica nu e recomandat sa le amplifici ca se ard.
Ultimu pret 200RON
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frate..scoate-le de la vanzare pt k ala care ti-a spus k nu e recomandat sa le amplifici k se ard probabil era..sau este un ratat...un oligofren..care da si sfaturi imbecile..tine-ti difuzoarele alea si amplifica-le..si ai sa observi diferenta..nu numai k ce ti-a recomandat x..este fals..dar chiar ESTE RECOMANDAT SA LE AMPLIFICI.....multa bafta....
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@mircea: se ard repede belive me ca nu ti-o zic din auzite.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In atentia lui mircea_ioan_25:

1. Mai usor cu injuririile ca nu esti pe camp.
2. "Ala" care a zis "e" de fapt mai multi, printre care si Aurel Olaru - Total Motto - 12 Volti - Hertz/Audison/Elettromedia in Romania
3. SE ARD! TESTAT! GARANTAT!
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1 la mana...imi cer scuze pt limbaj....eram intr-un moment de o oarecare nervozitate....2 la mana.....mi s-a parut extrem de dubios faptul k se pot arde fiind amplificate avand in vedere specificatiile producatorului..adik sincer eu nu am vazut rostul de a fabrica un difuzor sa zicem de 70+ rms care sa poata fi folosit doar cu semnal direct din H.U.-uri......kre in marea majoritate nu scot mai mult de 25 de w rms pe canal....dar ...repet..imi cer scuze.....si dak s-a testat acest lucru..atunci accept mustrarile....o seara buna.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nevoie de scuze. E nevoie in schimb sa intelegi ca mai exista, cel putin pe entry-level, specificatii umflate de producator. Noi ne-am lovit direct de problema asta acum 1an, cand un client a luat Dieci pentru amplificare, a ars tweeter-ele si am primit raspunsul de care am vorbit mai sus de la importator prin vocea domnului Relu Olaru.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vladutz...am inteles ideea perfect...pot spune ca sunt uimit intr-o oarecare masura...prin prisma faptului k e vorba totusi de o firma cu renume si o firma cotata foarte bine pe partea de difuzoare auto si pot spune ca nu ma asteptam k o asemenea firma sa umfle specificatiile produselor sale,chiar entry-level fiind,atat de mult...iti multumesc pt raspuns.
Sus
ender

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum le tin pe statie in paralel cu cele pe spate ,pe 2 canale.Momentan nu am avut nici o problema.
Sus
crazy_rider
Pasionat

Data înscrierii: 26/Aug/2008

MesajTrimis: Mie Dec 03, 2008 2:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ender, esti cumva din bucuresti?
Sus
MariuX

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Dec 03, 2008 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai pm
Sus
ender

MesajTrimis: Mie Dec 03, 2008 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ploiesti
Sus
noobsound
Pasionat

Data înscrierii: 24/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le mai ai de vanzare? sunt eu interesat da-mi un pm.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum