Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[vand] Difuzoare coaxiale DigitalDesigns CX6.5 16.5cm
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 4:03 pm    Titlul subiectului: [vand] Difuzoare coaxiale DigitalDesigns CX6.5 16.5cm Răspunde cu citat (quote)

spec :

Nominal Impedance
4.0 Ohm

DC Resistance
3.1 Ohm

Model
C6.5

Woofer Diameter

6.5"

Voice Coil Diameter

1.5"

Magnet Weight

16 oz

RMS/Music/Peak

80/120/240

Frequency Range

50 Hz - 22 kHz

Sensitivity

91 dB

Shipping Weight

11 lbs

Pret : 230lei (500noi) am 2 seturi

0742.909.666 Bogdan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gabriel1984

Data înscrierii: 23/Iul/2010
Locație: hunedoara

MesajTrimis: Vin Iul 23, 2010 8:24 pm    Titlul subiectului: stare difuzoare Răspunde cu citat (quote)

in ce stare sunt difuzoarele si le trimiti in tara cu curier?
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 23, 2010 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt ca noi...folosite fff putin. avand in vedere ca esti la primul post aici pe forum nu-ti pot trimite difuzoarele decat cu plata in avans. ai nr meu in anunt ma poti suna
Sus
georgeand21

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: iasi

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Ai si garantie la ele?

Au fost folosite amplificate?
Multumesc anticipat!
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am garantie la ele oricum nu vad cu ce te-ar putea ajuta in caz de ardere bobina...au fost amplificate 2 seturi de coaxiale puse in 2 ohmi cu vreo 300w pe ele. au merg in regim ok.
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 24, 2010 1:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1 set ramas
Sus
gabi1904

Data înscrierii: 28/Iul/2008
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi Noi 25, 2010 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
nu am garantie la ele oricum nu vad cu ce te-ar putea ajuta in caz de ardere bobina...au fost amplificate 2 seturi de coaxiale puse in 2 ohmi cu vreo 300w pe ele. au merg in regim ok.

...inseamna ca de asta a crapat asa repde un twweter de la setul pe care mi l-ai vandut mie....pt ca faci experimente de genul asta: bagi 300w in 2 difuzoare de 80w.... asta e, sa ma invat minte sa nu mai cumpar difuzoare SH (ce-i drept , cand le-am montat prima data nu sunau rau deloc, trebuia sa-mi dau seama dupa urmele de adeziv care se vedeau untre spider si con ca e ceva dubios acolo)
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Noi 25, 2010 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-au ars???

sau

S-au rupt???
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Noi 25, 2010 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gabi1904 a scris:
B-05-WRB a scris:

pt ca faci experimente de genul asta: bagi 300w in 2 difuzoare de 80w....

a zis 2 seturi,adica 4 difuzoare
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pot face un pariu ca un set adica doua difuzoare suporta 300 wati curati... Smile ... si nu vorbesc din carti...
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 3:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-ai contactat in legatura cu problema ?
iti raspund tot eu : NU

puteai sa dai un tel sa intrebi si te invatam eu sa le montezi plus la plus si minus la minus si nu aveai pb cu ele...dar e mai usor sa intrii pe net si sa te plangi...
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
Si pot face un pariu ca un set adica doua difuzoare suporta 300 wati curati... Smile ... si nu vorbesc din carti...

Pe fiecare sau adunati?
Sus
marin teodor

Data înscrierii: 21/Noi/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Sharkky"]
Tibitzu a scris:
Si pot face un pariu ca un set adica doua difuzoare suporta 300 wati curati... :) ... si nu vorbesc din carti...

A ,,,,,,
deasta a cazut deaja o boxa ca si tu ai dat cu 300 wati in ele,.,.normal ca ai experenta ca si tu ai facut experimente cu ele ( tibitzu ) :cry:
Sus
SergyU
Pasionat

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 8:06 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

gaby1904:citat:: asta e, sa ma invat minte sa nu mai cumpar difuzoare SH Arrow (ce-i drept , cand le-am montat prima data nu sunau rau deloc Idea

Acum dupa un timp zici ca difurile se aud mai nasol decat cand le-ai pus tu prima data pe masina Shocked ?? DUBIOS Twisted Evil

marin teodor

Data înscrierii: 21/Noi/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

SergyU a scris:
gaby1904:citat:: asta e, sa ma invat minte sa nu mai cumpar difuzoare SH :arrow: (ce-i drept , cand le-am montat prima data nu sunau rau deloc :idea:

Acum dupa un timp zici ca difurile se aud mai nasol decat cand le-ai pus tu prima data
pe masina :shock: ?? DUBIOS :twisted:
stai linistit ca nu esti singurul .,

si eu am patit la fel cu un set de coxiale si pt mine e invatare de minte cu produsele ,.sh.,.ca nu stii cum au fost folosite,.,..,

si parerea mea e ca o sa cumpar de acuma doar produse noi di magazin
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum