|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 08, 2013 9:52 pm Titlul subiectului: Vand difuzoare DLS Nobelium 6.2 |
|
|
Vand sistem difuzoare DLS Nobelium 6.2. Difuzoare High-End foarte apreciate, destinate folosirii in autoturism. Cu acest tip de difuzoare s-au castigat competitii de car-audio.
Eu le-am avut montate in masina mea si amplificate cu Focal FP 2.150. S-a ascultat in regim de auditii high-End, la un volum normal (nu au fost chinuite).
Momentan le am instalate in casa in doua cutii fabricate din MDF si vopsite negru. Pot livra si cutiile daca se doreste fara cost suplimentar. Cumparatorul va plati transportul.
Difuzoarele se livreaza in ambalajul original (cutia de carton) cu toate accesoriile incluse (crossovere, etc.)
http://www.dlsshop.ro/produs/83
Detalii produs
# sistem de difuzoare cu 2 componente
# diametru woofer: 16,5cm
# putere RMS: 100W / MAX: 160W
# raspuns in frecventa: 50Hz - 25KHz
# impedanta: 4 ohmi
# diametru tweeter: 28mm, NO1 DLS
# sensibilitate: 91dB (1W/1m)
# crossover: LP 6dB / HP 12dB
# adancime montare midbass 65mm
Pretul consider a fi unul foarte bun avand in vedere ca noi au costat 2400 RON. Sunt in stare impecabila.
marku_trd@yahoo.com sau 0743.07.07.85 - Razvan
Pe Yahoo messenger nu mai intru de ceva timp asa ca va rog sa ma contactati pe e-mail sau la telefon. _________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

|
Trimis: Vin Feb 08, 2013 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer scuze, dar am uitat sa mentionez PRETUL : 800 RON. Nu mai negociez deoarece consider ca deja este un pret foarte bun. _________________ Alpine 9887
Octavia II |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

|
Trimis: Sâm Feb 16, 2013 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele au fost vandute.
Multumesc Be-loud pentru gazduire!
Se poate inchide. _________________ Alpine 9887
Octavia II |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|