|
Autor |
Mesaj |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vandut un helix la tonu_adrian si afacerea a decurs corect........il sustin ca om de incredere |
|
Sus |
|
 |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Sep 25, 2010 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Il sustin pe Adrian. Om serios, si de un caracter aparte.
roberto revino-ti, si nu mai fa amenintari, Si dupa faza cu cei 150 de lei (unui "prieten" bun) imi dau seama ca esti un anumit tip de om. GO f.... yourself somewhere else. (offff ce ii urasc pe astia care incearca sa scoata bani si din rahat, bineinteles turcesc)
Si daca indraznesti sa ajungi pe la Galati, pe la Adi, sa dai de veste, ca poate discutam si noi mai pe indetele, daca tot vrei sa il calci pe cap pe Adi.
Spor Adi in continuare. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
Sus |
|
 |
roberto2010 Pasionat
Data înscrierii: 19/Mai/2010 Mesaje: 116 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 25, 2010 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jay comentezi sa te bage lumea in seama...nu ma intereseaza parerea ta...si consider acest topic inchis...daca pateai si tu la fel sunt curios cum reactionai...eu am facut o simpla relatare a situatiei...cine vrea sa cumpere in continuare de la tonu bafta lor...eu oricum m-am invatat minte si nu mai cumpar fara sa testez...
Numai bine!
Iar pentru Tonu cand mai vinde statiile prietenilor sa le testeze inainte sa le trimita ! ( ca daca a intrat in statia asta apa probabil are si in celelalte 2 statii care le mai are de la baiatul ala, doar ca a fost prea las sa recunoasca ca am avut dreptate) |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Sep 25, 2010 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca urmareai mai bn bursa vedeai k ampul rf s-a vandut in urma cu cateva zile.. a fost testat de danysxx pe hifonicsurile lui...dar deh si eu m-am invatat minte sa nu mai vand oricui. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
 |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Sep 25, 2010 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am nevoie sa fiu bagat in seama de nimeni, afaceristule(cine ma cunoaste imi stie caracterul). Stiu ca e criza... da m-am saturat de rahati ca tine. Care vor sa castige maxim din orice. Plimba ursul.
PS: Il cunosc de 20 de ani pe Adi, asa ca nu ma bag aiurea in seama. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
Sus |
|
 |
roberto2010 Pasionat
Data înscrierii: 19/Mai/2010 Mesaje: 116 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 26, 2010 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jay...la voi la tara asa se vorbeste:)) nu stau sa dau explicatii la "taranoaia"...considera un uPPP din partea mea |
|
Sus |
|
 |
|